• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSPLODIRALA BOMBA U EVROPSKOM VATERPOLU! Dušan Mandić završio sa Novim Beogradom

Dušan Mandić, jedan od najboljih igrača na svijetu ima novi klub.

 Dušan Mandić seli u Ferencvaroš Izvor: MN PRESS

Mogao je rastanak Dušana Mandića i Novog Beograda da bude najveća letnja saga u evropskom vaterpolu, ali... Zapravo je sve završeno prije nego što je ljeto počelo - odmah nakon odigranog završnog turnira Lige šampiona za prethodnu sezonu. Jedan od najboljih srpskih vaterpolista napušta bazen "11. april" i seli se u Ferencvaroš.

Iako je ubojiti golgeter imao ugovor na još dvije sezone sa novobeogradskim timom, rastanak ovog ljeta bio je jedina logična opcija nakon skandala koji se dogodio tokom sezone. Tada je Mandić odstranjen iz prvog tima, kasnije i prebačen da trenira sa razvojnom ekipom, što su pokušali da objasne javnosti trener Živko Gocić i direktor Slobodan Soro. I sam Dušan Mandić se tada oglašavao, zbog čega je djelovalo da povratna na staro neće biti.

Jedan od najboljih evropskih igrača na svojoj poziciji, dvostruki šampion svijeta i dvostruki osvajač zlata na Olimpijskim igrama, čamio je na tribinama dok su saigrači pokušavali da se domognu trofeja zbog kojeg Novi Beograd već nekoliko sezona pravi "drim-tim". Nisu uspjeli bez njega, a sljedeće sezone će morati protiv njega - čini se da je Fradi sa Dušanom Mandićem u timu jedan od kandidata za evropsku titulu!

Podsjećamo, Mandić iz Tivta, ali nikada nije imao dilemu za koju će reprezentaciju nastupati u seniorskoj karijeri. Nakon samo jedne seniorske sezone u Primorcu iz Kotora, Mandić se preselio u Partizan čiju je kapicu nosio punih pet godina. Uslijedili su Pro Reko za koji je igrao šest sezona i Novi Beograd u kojem se zadržao dvije godine prije nego što je potpisao za mađarski tim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC