• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Đoković Alkaraz polufinale Rolan Garos prenos uživo livestream
 Đoković Alkaraz polufinale Rolan Garos prenos uživo livestream

NOVAK SLOMIO NAJBOLJEG NA SVIJETU, IDE U FINALE ROLAN GAROSA; Karlos dva seta na jednoj nozi - Đoković ide po istoriju!

Pročitajte i ovo:

Pročitajte i ovo:

Novak Đoković je bolji od najboljeg na svijetu - zato što je najveći ikada! Ide pravac u finale Rolan Garosa nakon što je razbio Karlosa Alkaraza u polufinalu!

 Đoković Alkaraz polufinale Rolan Garos prenos uživo livestream Izvor: Profimedia

Novak Đoković je prvi finalista muškog dijela Rolan Garosa pošto je savladao Karlosa Alkaraza 6:3, 5:7, 6:1, 6:1!

Vidjeli smo veliku borbu u prva dva seta, djelovalo je da će ovo biti vrlo dramatičan meč koji će trajati satima, a onda je u drugom gemu trećeg seta Alkaraz nažalost osjetio bol u nozi.

Zatražio je medicinski tajm-aut, a kako nije imao pravo na to, morao je prvo da preda gem kako bi mu se pružila medicinska pomoć. Nakon toga ništa nije bilo bolje za Španca, pa je tokom trećeg seta još jednom tražio pomoć, a kada je treći set rutinski izgubio vidjeli smo i odlazak Alkaraza u toalet.

Kada se vratio izgledao je malo bolje, ali za kratko pa je tako Novak sve rutinski završio. Sa samo jednim izgubljenim gemom je dobio posljednji set i otišao u finale! Uspio je tako povrijeđen da uzme tek jedan gem od momenta uzimanja prvog medicinskog tajm-auta.

Možda će vas zanimati

18:25

6:1 KRAJ! FURIOZNO U FINALE!

Novak Đoković je prvi finalista muškog singla na ovogodišenjem Rolan Garosu - savladao je Karlosa Alkaraza u polufinalu 6:3, 5:7, 6:1, 6:0.

18:22

5:1 Nije kraj

Drži se nekako Alkaraz uzeo je svoj prvi gem posle dugo, dugo vremena. 

18:20

5:0 Novak Đoković na korak...

Pogodio je spektakularan viner Karlos Alkaraz, poveo je 15:0, digao publiku na noge, a onda ih je sve utišao Novak Đoković. Rutinski do 5:0.

Izvor: Profimedia

18:15

4:0 Brzo, lako, čekamo kraj

Novi brejk Novkaa i to sa samo jednim izgubljenim poenom, daje sve od sebe Alkaraz, bori se kao lav, ali jednostavno nema snage. 

18:11

3:0 Novak lagano!

Ekspresan gem za Novaka na njegov servis, sada samo čekamo da se ovo završi!

18:08

2:0 Brejk!

Uspeva Novak da iskoristi nešto slabije servise Alkaraza, a posle malo duže borbe evo novog brejka - 2:0!

Izvor: Profimedia

18:05

1:0 Urlik pobednika!

Izgleda bolje sada Karlos Alkaraz, a uspeo je da dobije i brejk loptu! Ipak izjednačio je Đoković, ali je opet promašio drop šot i dozvolio novu brejk loptu protivniku. 

Uzeo je gem Novak, a onda smo čuli pobednički urlik! 

17:49

6:1 Set za Novaka!

Vodi Srbin 2:1! Nije imao nikakve šanse Španac otkako je u drugom gemu ovog seta povredio nogu- Uspeo je da uzme neke poene "iz mesta", ali jedva se kreće i ne može da pruži bilo kakav otpor najboljem ikada.

Izvor: Profimedia

17:47

5:1 Alkaraz je nestao sa terena!

Uzima iz riterna poen Alkaraz, ali Novak odmah odgovara, pogađa linije i uzima novi gem. Ipak ne odustaje Španac, nada se da bi u četvrtom setu mogao da "prohoda" i na povređenu nogu.  

17:44

4:1 Novi brejk za Novaka

Još jedan brejk za Novaka, ali ne može da se kreće Alkaraz! Sada traži novi medicinski tajmaut i posle njega ćemo znati da li može da nastavi ovaj meč!

17:41

3:1 Novak potvrdio brejk!

Dramatičan gem posle medicinskog tajmauta, ali ne deluje dobro Alkaraz. Ne kreće se kao ranije. oseća bolove i Novak je potvrdio brejk. Ne deluje dobro za Alkaraza...

17:36

2:1 Đoković je dobio gem!

Đoković je dobio gem tako što mu je Alkaraz predao gem kako bi dobio medicinski tajmaut! Sada Novak ima brejk prednosti, a razlog za to je što je Karlos Alkaraz zbog problema sa nogom tražio medicinski tajmaut. 

Nije mogao da ga dobije pre trećeg gema u setu, pa je predao gem Novaku da bi mogao da zatraži medicinskib tajmaut. Pristao je na to, a iako je on to tražio, publika je zviždala sudiji meča kada je shvatila da je Novaku dodeljen gem!

Izvor: Profimedia

17:33

Pauza zbog Alkaraza!

Ne može da stoji, Novak mu je prišao da vidi šta se dešava! Nema sada pravo da traži medicinski tajmaut Španac, ali dolazi 

17:31

1:1 Alkaraz u bolovima!

Muči se Novak na svoj servis, Karlitos je agresivan i dolazi na mreži do poena za vođstvo. Ipak Novak je lepo čitao igru rivala i preokrenuo. Gem za Novaka!

Drži se za koleno i nogu Alkaraz!

17:26

1:0 Lob za vođstvo!

Alkaraz je uzeo prvi poen trećeg seta, a onda je promašio lopticu. Ipak u dugom prvom gemu na kraju je Španac lobom uspeo da povede. 

Izvor: Profimedia

17:18

Novak nije na terenu!

Otišao je u toalet odmah posle izgubljenog seta i nadamo se da će se vratiti bolji i svežiji. U setu u kome je upravo izgubio mučila ga je povreda ruke, a nakon medicinskog tajmauta nije uspeo da pronađe svoju najbolju igru. 

Izvor: Profimedia/Matthieu Mirville/DPPI/LiveMedia.

17:14

7:5 SET ZA ALKARAZA!

Uzima drop šotom prva dva poena Španac, a onda dobija tri set lopte! Ovoga puta koristi prvu i to je 1:1 u setovima!

17:10

6:5 Preživeo je Španac

Nestvaran tenis se igra, Alkaraz stiže sve, ali uzima i Novak poene - 30:30. Viđeno je i izjednačenje na 40:40, a savršen ritern je Đokoviću doneo brejk loptu! Nije je iskoristio i koristi to prvi teniser sveta - servira Srbin za ostanak u setu. 

16:56

5:5 Kako igra Novak!

Prvi poen uzima Alkaraz, a onda je strašnom kombinacijom udaraca Alkaraz poveo 40:0! Nakon toga je nestvarno branio udarce Španac ali je Đoković uzeo poen za 40:15.Izašao je na mrežu, dodatno smanjio, a onda asom izjednačio! 

Na kraju se vratio! Au kakav nestvaran gem srpskog tenisera i nerešeno je!

16:52

5:4 Tu je Novak, jači nego ikad!

Udara ovo jako Novak i vodi 15:0, ali onda promašuje ritern za 15:15. Posle teškog poena za Novaka viđen je prvi as rivala, a onda je na mreži Alkaraz poslao loptu napolje!

Posle velike borbe novu brejk loptu je dobio Novak i vratio se! Vratio je brejk! Au kakva je ovo bila bekend paralela!

Izvor: Profimedia

16:44

5:3 Alkaraz uzima brejk! Servira za set!

Delovalo je da su ovo loše vesti pošto je Alkaraz poveo 15:0, pa 30:15, ali Španac je poslao loptu u mrežu. Ipak Alkaraz je pogotkom na liniju došao do brejk lopte. Ipak baš veliki aut Karlitosa doneo je izjednačenje. 

Ipak na kraju je u dugom gemu Alkaraz uzeo brejk! Nezgodno!

16:35

MEDICINSKI TAJMAUT!

Novak Đoković traži pomoć lekara zbog desne ruke i problema sa njom! 

16:34

4:3 - Novak promašuje... Šteta!

Novak dva puta sa mreže promašuje zicere, ovo ne valja! Mogao je ovde da pritisne rivala, ali je oba puta previše podigao loptu. Treći put u ovom gemu je promašio teren i vodi svetski broj 1.

16:29

3:3 Sve čisto, sve isto - nerešno!

Otvara Novak ovo asom, a onda je taktičkim servisom dobio lagan poen za 30:0. Još jedan lagan gem Đokovića na svoj servis. Posle 26 minuta drugog seta pitanje je da li ćemo gledati tajbrejk?

16:24

3:2 Da nije tako odskočila...

Duge razmene udaraca, velika borba i teško uzima poene Alkaraz iako vodi 30:15. Na kraju je jedna lopta koja je čudno odskočila presudila i vodi Alkaraz 3:2. 

Prisetimo se i poena turnira: 

16:19

2:2 Pao je Karlos!

Sve su duži gemovi, a sada je ovaj prekinut na nekoliko minuta jer je prilikom jednog poena Alkaraz pao na šljaku, pa je moralo da se stane da Španac obriše ruke. 

Posle pauze rutinski poen Novaka - 2:2. 

16:14

2:1 Alkaraz nestvaran!

Šta je sada pogodio Alkaraz! Uspeo je da u trku, iz okreta, iza leđa pogodio i Novak mu je aplaudirao! Ipak je uspeo da se vrati Đoković u gem, a na mreži je zamalo izgubio bitku i sada je 2:1 za Alkaraza. 

16:10

1:1 'Ajmo Nole majstore!

Rasplamsala se bitka, Novak je poveo sa 30:15, a onda je sjajnim servisima naterao Karlosa na predaju. Ekspresnih 1:1. Iz publike se čuje: 'Ajmo Nole, majstore!'

16:06

1:0 Vodi Alkaraz, prvi put

Novaku je opao tonus posle osvojenog seta i Alkaraz je bez izgubljenog poena osvojio gem na svoj servis. Prvi put na meču vodi Španac. 

15:56

6:3 Set za Novaka!

Vodi Novak Đoković nakon što je odbranio svoj servis i sada je 1:0 u setovima!

Imao je Karlos Alkaraz u ovom gemu brejk loptu, Đoković se mučio sa vetrom, ali je na kraju sa dva sjajna servisa uspeo da se vrati i uzme set. 

15:53

5:3 Još se igra!

Uspeo je Alkaraz da natera Novaka na dve greške i povede 30:15, ali je onda pogrešio i bilo je 30:30. Na kraju je posle dva poena na mreži bilo 40:40. Na kraju je Novak stigao do brejk lopte, set lopte koju nije iskoristio. 

Preživeo je Alkaraz!

Izvor: Profimedia/Victor Joly/DPPI/LiveMedia.

15:45

5:2 Drama, 14 minuta i Novak!

Maratonski gem! Loše je izašao na mrežu Novak i izgubio poen, a onda je servis-volej uspeo za 15:15. Alkaraz se naljutio na sudiju kod 30:30, a Novak je kod 40:40 išao da pogleda trag loptice. 

Alkaraz je dobio prvu brejk loptu na meču, a drama je nastavljena lošim drop šotom Alkaraza, a onda je Alkaraz stigao nemoguće i ponovo dobio brejk loptu. 

Treću brejk loptu takođe nije iskoristio, a Novak na kraju posle 14 minuta uzima gem!

15:30

4:2 Alkaraz se drži!

Drama se nastavlja! Igra se poen za poen i nakon što se okliznuo Novak rezultat je 30:30. Uspeo je Alkaraz da uzme i naredni poen, a onda je jako loše odigrao volej Novak i sada je 4:2.

15:25

4:1 Novak brani servis!

Savršeno čita kratke lopte Alkaraza i ne da mu da na mreži uzima poene. A sa linije niko ne može da mu parira! Ipak posle duple greške stavio je sebe u nezgodnu poziciju, ali je uzeo ovaj gem!

Izvor: Profimedia/Mine Kasapoglu / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

15:20

3:1 BREJK!

Brejk! Kakav je ovo tenis!

Novak je krenuo gem greškom Alkaraza, a nakon što se vratio u igru Španac uspeo je Srbin da ga prošeta po terenu i dođe do prve brejk lopte. Iskoristio je namreži fantastičnim poenom!

Poslao je loptu pored mreže i napravio veliki korak napred!

15:15

Velika očekivanja...

Mardi Fiš kaže - biće ovo sjajan meč!

15:14

2:1 Odličan Đoković!

Malo neizvesnosti! Poveo je Novak, a onda je posle njegove neiznuđene greške Alkaraz izjednačio na 30:30. Ipak napao je Novak i sa dva poena na mreži poveo 2:1. 

15:11

1:1 Alkaraz kao brzi voz!

Uzvraća Alkaraz! Jednako dominantan, šetao je Novaka po terenu ovaj gem i takođe dozvolio samo jedan poen sa druge strane. Ekspresnih 1:1. 

15:06

1:0 IDEMO!

Novak je prvi servirao i sjajno je servirao! Uzeo je prva tri poena, potom jedna izgubio, pa vinerom došao do vođstva. Idemo!

14:54

Evo Novaka!

Kasniće meč petnaestak minuta jer je Novak Đoković tek sada izašao na teren. Odmah posle njega pojavio se i Karlos Alkaraz! Publika je u transu!

14:28

Poruka Alkaraza pred meč!

Ako se sećate finala Australijan opena koje je Novak dobio, znate i šta ovo znači!

14:25

Zabranjene srpske zastave!

Novakovi navijači su se žalili da im nije dozvoljeno da unose srpske zastave na meč! Pročitajte više o tome u našoj reportaži sa lica mesta.

14:21

Za šta se igra?

U prvom polufinalu igraju Novak Đoković i Karlos Alkaraz, a pobednik će se u finalu sastati sa boljim iz meča Kaspera Ruda i Aleksa Zvereva koji će početi nakon ovog meča. 

Ipak neće ovde biti reči samo o finalu Rolan Garosa, već je u igri i prvo mesto na ATP listi. Ukoliko Karlos Alkaraz dobije meč, on definitivno ostaje prvi i mogao bi da dočeka i kraj Vimbldona na vrhu. Ako Novak dobije, trijumfom u finalu preuzeo bi čelnu poziciju. 

14:15

Na treningu šou!

Pun je bio trening Novaka Đokovića pred ovaj meč, navijači su došli da ga podrže i požele mu sreću pred duel sa trenutno prvim teniserom sveta. Pogledajte kako je to izgledalo:

14:11

Gde je prenos?

Meč koji je zakazano da počne za oko pola sata prenosiće "Eurosport", a naravno možete pratiti tekstualni prenos na MONDU. 

13:54

Čekamo meč godine!

Sastaju se Novak Đoković i Karlos Alkaraz u polufinalu Rolan Garosa u meču koji nosi mnogo, mnogo toga. Trebalo bi da počne oko 14:45!

UKRATKO

  • Novak Đoković - Karlos Alkaraz 6:3, 5:7, 6:1, 6:1
  • Njihov drugi meč
  • Svi kažu - Španac je favorit
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije