• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povrijeđeni ALKARAZ PREDAO NOVAKU, ALI SAMO JEDAN GEM! Ovo nikada niste vidjeli - Karlos odustao, publika napravila haos

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Španski teniser Karlos Alkaraz povrijedio se na početku trećeg seta.

 Karlos Alkaraz povrijedio se protiv Novaka Đokovića Izvor: Profimedia

Nevjerovatna situacija u polufinalu Rolan Garosa, na meču Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza! Pri rezultatu 1:1 u setovima i 1:1 u gemovima, mladi španski teniser se požalio na povredu i jedva je uspio da sjedne na klupu pored sudijske stolice. Na početku je samo stajao na terenu, dok Oleri Tort i Novak Đoković nisu prišli ka njemu, a zatim je predao gem!

Situacija kakvu vjerovatno nikada do sada niste vidjeli dogodila se zbog strašnih bolova koje je mladi teniser osjetio. On nije bio u stanju da nastavi meč u tom trenutku i morao je da zatraži medicinski tajm-aut, a sudija Tort mu je objasnila šta to znači. Kako ljekarska ekipa ulazi samo tokom pauza, koje su nakon neparnih gemova, Alkaraz je morao da izgubi gem na svoj servis da bi dobio pomoć.

Odluka španskog tenisera i sankcije koje je dobio nakon što se opredijelio za to iziritirali su publiku u Parizu. Njima se nije svidjelo što Tort poštuje pravila i oduzima servis gem Karlosu Alkarazu, pa su se stadionom Filip Šatrije nekoliko minuta prolamali strahoviti zvižduci. Nije u tim trenucima bilo lako ni Novaku Đokoviću, srpski teniser nije imao pravi način da se postavi u ovoj sitauciji.

Pogledajte trenutak u kojem se povredio:

Pogledajte

00:57
Povreda Alkaraz
Izvor: Eurosport
Izvor: Eurosport

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kuljan

Povrijedio mu se ego.

RS

Naletio je on na Noleta pa vidi sad kako je igrati sa pravim igracem i odma usla voda u usi. Mislim da je morao naci neki izgovor za poraz kojeg je i sam bio svjestan od skoro samog pocetka meca.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC