• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pa zato je najbolji svih vremena!" Hit reakcija čuvenog Amerikanca - ovako je opisao Novaka Đokovića!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekada Đokovićev veliki protivnik Endi Rodik sada ima samo riječi hvale za Srbina.

 Endi Rodik hvali Novaka Đokovića Izvor: Profimedia

Dok Novak Đoković igra protiv Karlosa Alkaraza u polufinalu Rolan Garosa, nekadašnji američki teniser Endi Rodik vodi borbu na društvenim mrežama. Naravno, on ne propušta velike mečeve u sportu koji mu je donio svjetsku popularnost, pa tako i sada komentariše sa svojim pratiocima dešavanja iz Pariza.

Zaključio je da je tenis sada mnogo bolji nego kada ga je on igrao, a da svi oni koji misle da je prije 20 godina bilo bolje - iz bilo kog razloga - samo lažu sebe. Nije mu bilo teško da to napiše i izazove salvu reakcija ljubitelja tenisa.

"Svaki sportista koji sjedi i kaže 'bili smo bolji prije 20 godina' poriče realnost. Ovakve kretnje su ludost", napisao je Endi Rodik na svom Tviter profilu i to se mnogima nije svidjelo. Pogledajte njegovu objavu:

Brojni sportski fanovi napali su Amerikanca u komentarima, pa je bivši teniser čuven po razornom servisu morao da im objašnjava kako stoje stvari u današnjem sportu. U nekim odgovorima je bio malo grublji, a jedan od njih posebno je privukao pažnju. Navijač je ispod tvita napisao "Zašto igrač od 36 godina pobjeđuje igrača od 19 koji je prvi na svijetu" i odmah dobio odgovor "Zato što je on najbolji teniser svih vremena?"

Time se Endi Rodik koji je u karijeri imao priliku da igra protiv gotovo svih kandidata za titulu najboljeg ikada jasno stavio na stranu Novaka Đokovića. Jasno je, srpski teniser je njegov izbor kada se priča o tome ko je u istoriji najbolje igrao ovaj sport!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC