• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ga pobijedio u finalu Rolan Garosa, Rud priznao: Vidjećemo u budućnosti, valjda više neću da igram sa takvima

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kasper Rud se nada nekim lakšim rivalima, kako on kaže "teniserima sa kojima može da se igra". Novak ne spada u tu kategoriju!

 Kasper Rud se nada da više neće da igra protiv Novaka Đokovića Izvor: Profimedia

Kasper Rud baš nema sreće! Uspio je da se probije u sam vrh svjetskog tenisa, ali od tada ga ruše velikani i najveći na svijetu. Prvo grend slem finale odigrao je na prošlogodišnjem Rolan Garosu i tu je poražen od Rafaela Nadala. Potom je stigao do finala US Opena gdje je bolji od njega bio Karlos Alkaraz i tako došao do prvog mjesta na ATP listi. A sada je naletio na Novaka Đokovića!

Kao zid je bio Srbin u finalu turnira u Parizu i savladao je rivala 7:6, 6:3, 7:5, a uprkos fantastičnom tenisu koji je igrao Norvežanin, jednostavno nije bilo šanse da sruši najvećeg ikada. Poslije meča je to i sam rekao i priznao da se u budućnosti nada nekim lakšim finalima!

"Tri igrača sa kojima sam igrao grend slem finala su Rafa koji je išao da uzme 22. titulu, Alkaraz koji se "zapalio" u Njujorku" i Đoković koji je igrao za 23. titulu. Ne mogu da sedim i tražim izgovore, ali vidjećemo šta donosi budućnost. Da li ću možda igrati finala sa nekim teniserima sa kojima je lakše igrati. Titula na grend slemu je moj najveći cilj i najveći san", rekao je poslije poraza od Novaka Kasper Rud.

Kasper Rud je trenutno četvrti na ATP listi, a ovaj 24-godišnji Norvežanin očigledno još uvijek nije spreman za najveća djela. Protiv Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića je odigrao 17 setova i nije dobio nijedan! 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC