• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPLAKAO I ZAPJEVAO: Snimak za sva vremena, BOŽE PRAVDE i srpska trobojka nad Parizom! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković sa suzama u očima zapjevao himnu. Bio je vidno dirnut, kao i svi njegovi navijači.

 Novak Đoković plače i pjeva himnu Bože pravde Izvor: Roland Garros

Novak Đoković osvojio je Rolan Garos pobijedivši Kaspera Ruda u finalu za pamćenje, poslije kojeg je uslijedila scena koju nismo ni sanjali da će se dogoditi. Nole je sa rekordnim, 23. grend slem trofejom u rukama, stao nasred terena stadiona "Filip Šatrije" i zapjevao himnu "Bože pravde". Vidjele su se i suze u očima srpskog asa dvadesetak minuta nakon što je ispisao istoriju tenisa i svjetskog sporta uopšte. Prestigao je svog najvećeg rivala, Rafaela Nadala i drugim grend slem peharom ove sezone još jednom pokazao cijelom svijetu ko je najbolji teniser u istoriji.

Nedjeljnim trijumfom protiv Ruda, Đoković je treći put osvojio Rolan Garos. Isti broj trofeja ima sa US opena, dok je Australijan openu bio šampion rekordnih 10 puta, a na Vimbldonu čak sedam puta. Sve to kada se sabere postavlja ga čvrsto na prvom mjestu "vječne liste" grend slem šampiona, sa 23 pehara i ispred Rafaela Nadala, koji ima 22. Španac se oglasio odmah poslije finala i Novakovog pisanja istorije i čestitao Srbinu ogroman uspeh. 

Goran Ivanišević, Novakov trener uz kojeg je postao zvanično najveći svih vremena, morao je da ode odmah poslije meča iz lože, a na konferenciji za novinare je objasnio zašto je nakratko "nestao" sa svog mjesta. U međuvremenu, Novak je održao emotivan govor na centru terena i uz to izrazio zahvalnost asovima koji su došli da uživo prate meč - fudbalerima Olivijeu Žiruu, Kilijanu Mbapeu, Zlatanu Ibrahimoviću, kome se obratio na srpskom jeziku... Bio je to dan koji Novak nikad neće zaboraviti, kao ni njegovi navijači.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC