• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KO TO KAŽE, KO TO LAŽE, SRBIJA JE MALA! Amerikanci u šoku zbog Novaka i Jokića: Srbi, šta je sa vama?

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković i Nikola Jokić su dvojica najdominantnijih sportista današnjice. A obojica su Srbi!

 KO TO KAŽE, KO TO LAŽE, SRBIJA JE MALA! Amerikanci u šoku zbog Novaka i Jokića: Srbi, šta je sa vama? Izvor: MN PRESS, Mondo/Stefan Stojanović

Na teniskom Novak, a na košarkaškom terenu Nikola - dva Srbina, dva "Džokera", dvojica najboljih u svom zanatu. A iz tako male zemlje! Amerikancima jednostavno nije jasno kako je to moguće!

Poznati sportski novinar i investitor Džo Pompliano to je javno priznao i istakao da je nevjerovatno da država koja nema ni desetinu procenta svjetskog stanovništva trenutno ima dvojicu najboljih sportista na planeti!

"Prilično je ludo to što Srbija ima samo 0,1 odsto svjetske populacije, a ipak su uspjeli da nam daju dvojicu najdominantnijih sportista današnjice Novaka Đokovića i Nikolu Jokića", napisao je on! 

I dok je Novak Đoković osvojio 23. grend slem u karijeri i vratio se na prvo mjesto ATP liste, sa druge strane Nikola jokić je na jedan meč daleko od toga da donese prvu titulu šampiona NBA lige u istoriji Denver Nagetsa. Neki pratioci Džoa Pompliana dodali su ovoj listi i još jednog čovjeka: "Ne zaboravi Luku takođe", napisao je pratilac koji je mislio na Luku Dončića, ali se američki novinar sa tim nije složio: "Lukin tata je emigrirao iz Srbije u Sloveniju, ali Luka je rođen i odrastao je u Sloveniji", istakao je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC