• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIVŠI #1 REKAO DA JE NAJBOLJI IKADA, A ONDA JE KRENULA BURA: Napali ga Rodžerovi i Rafini navijači, samo ih je iskulirao

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nije mu lako.

 Endi Rodik morao da isključi notifikacije jer je rekao da je Novak Đoković najbolji ikad Izvor: Profimedia

Dok se neki iz petnih žila muče da dokažu da Novak nije najveći ikada, drugi mu se dive. "L'Ekip" je oduševio svojom naslovom stranom, ATP ga je zakucao za prvo mjesto, a Kasper Rud javno poželio da u finalima igra sa nekim teniserima koje može da pobijedi. Sada se javio i Endi Rodik. 

Posljednji američki broj jedan već neko vrijeme piše kako je Novak najveći ikada, kako mu se divi i kako ne može da vjeruje da je neko uspio sve ovo što je Đokoviću pošto za rukom. E, pa sada je to ponovio!

"Teško je naći neke brojke koje su protiv tvrdnje da je Novak Đoković najbolji ikada. Ako tvrdite bilo šta protiv njega, to je zasnovano na pristrasnim tvrdnjama, a ne na činjenicama. Čestitam na 23. tituli! Ludo je pomisliti da je to uopšte moguće", napisao je Rodik odmah poslije finalnog meča Rolan Garosa.

Morao je i sutradan da se oglasi jer su mu tviter zatrpali navijači Rodžera Federera i Rafaela Nadala koji nisu htjeli da ga ostave na miru poslije ovog tvita."Sada ću da mutiram notifikacije na ovoj objavi kako bih izbjegao tri dana ružnih sitničavih prepirki između navijača", napisao je on.

Jedan od navijača je istakao da je Endi igrao protiv Federera, Nadala i Đokovića i pitao ga ko je na terenu bio najbolji. I na to je Rodik imao zanimljiv odgovor.

"Rodžer je bio najbolji sa kojim sam ja igrao. Ali sam takođe propustio većinu Novakovog vrhunca tako da se to ne važi mnogo", istakao je on. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC