• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KONOR SE OGLASIO POSLIJE OPTUŽBI DA JE SILOVAO NA MEČU DENVERA: Žena tvrdi da ju je napao, on da mu je tražila novac!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Konor Mekgregor se oglasio prvi put nakon optužbi da je silovao ženu u toaletu tokom meča finalne serije NBA lige.

 Konor Mekregor oglasio se nakon što je optužen za silovanje Izvor: Profimedia

Veliki skandal desio se na finalu NBA lige pošto je jedan od najpoznatijih MMA boraca svih vremena Konor Mekgregor optužen da je silovao ženu u toaletu arene u Majamiju. Nakon što je njegov pravni tim izdao prvo saopštenje, u kome je naveo da on "neće biti zastrašen ovim", sada je Irac izašao na zvanično saslušanje. 

On je istakao da je sve ovo namještaljka i da je nakon svega žena koja ga je optužila od njega tražila novac. Istraga policije je još u toku, a iako tužioci navode da imaju snimak na kome se vidi kako Konor vodi svoju žrtvu u toalet, izjavili su da Mekgregor pozdravlja otvaranje istrage protiv njega. 

"Nakon što je objavljen video advokatica žene koja nas optužuje je sada promijenila svoju priču. Gospodin Mekgregor pozdravlja otvaranje istrage i čvrsto vjeruje da će ona pokazati da su optužbe protiv njega lažne. Nakon što nije želio da da novac toj osobi, ona se obratila medijima kako bi ga pritisnula. Ovo nije ništa drugo nego namještaljka", navodi se u saopštenju pravnog tima Konora Mekgregora.

Žena koja optužuje Mekgregora za zlostavljanje ističe da ju je prisilio na oralni seks i zatim pljunuo u toaletu arene u Majamiju. Arijel Mičel, koja zastupa tu osobu, optužila je obezbjeđenje Majamija da je pomoglo u ovom zločinu. Prema njenim navodima radnici obezbjeđenja su uspjeli da odvoje tu ženu od prijatelja sa kojim je bila na meču. 

"Obezbjeđenje je odbilo da dopusti ženi da izađe, niti je dopustilo bilo kome, uključujući njenog prijatelja, da uđe u toalet", navela je advokatica žrtve. Ona je navela da je MMA borac gurao jezik u usta žrtve, agresivno je ljubio, zgrabio uz zid i pokušao da je primora na intimne odnose. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC