• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konor Mekgregor kupuje engleskog velikana? Navija za najvećeg rivala, ali se odmah javio - tražio podatke od Amerikanaca

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ukoliko bi se desilo da jedan od najboljih MMA boraca u istoriji Konor Mekgregor kupi tim sa Enfilda, spektakl bi bio zagarantovan.

 Konor Mekgregor želi da kupi Liverpul Izvor: Profimedia

Liverpul je na prodaju, a kupac bi moglo da bude potpuno neočekivana osoba! Nakon što je dosadašnji vlasnik - korporacija FSG - objavio da će nakon 12 godina prepustiti nekome da upravlja velikanom engleskog fudbala, Konor Mekgregor se javio i istakao da on želi da uloži novac u jedan od najčuvenijih svjetskih klubova.

Nekadašnji MMA borac koji je posljednjih godina mnogo poznatiji po skandalima i revijalnim borbama nego po krvavim ratovima u oktagonu spreman je da kupi Liverpul! Očekuje se da bi za tako nešto morao da izdvoji više od četiri milijarde američkih dolara, ukoliko nema ideju da oko sebe okupi saradnike sa kojima bi zajedno uložio novac.

"Da, volio bih! Tražio sam informacije o ovome čim sam čuo. Kakav bi to preokret bio! Kakav klub", napisao je Konor Mekgregor na Tviter nalogu i izazvao salvu reakcija. Njegov tvit brzo je sakupio preko 10.000 lajkova, a među onima koji su komentarisali našli su se i fudbalski navijači koji se sjećaju da je Irac svojevremeno izjavio kako navija za Mančester junajted.

Podsjećamo, dosadašnji vlasnici Liverpula odlučili su da se povuku iz posla nakon što su klub vratili u vrh evropskog fudbala. Tokom prethodnih nekoliko godina pod komandom njemačkog stručnjaka Jirgena Klopa Liverpul je osvojio trofej u Ligi šampiona, još nekoliko puta igrao u završnici tog takmičenja i stigao do istorijske - prve titule u Premijer ligi!

Ukoliko bi Mekgregor stvarno kupio Liveprul, tim sa Enfilda bi dobio drugog veoma poznatog sportistu na čelu projekta. U prethodnoj deceniji suvlasnik engleskog tima bio je Lebron Džejms, koji je sa prijateljem investirao novac preko američkog fonda.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC