• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novače, zašto si disao u peškir? Novinari htjeli da čuju senzaciju, Đoković im sve objasnio i opet nije dosta!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je objasnio zašto je držao peškir na glavi i disao u njega tokom prvog kola Vimbldona, ali ponovo se povelo pitanje nervoze koja nije razlog.

 Novak Đoković se pokrio peškirom na Vimbldonu Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Vimbldona pošto je bez većih problema savladao Pedra Kačina u tri seta (6:3, 6:3, 7:6), a ono što mu je najveći problem tokom susreta pravilo bila je pauza od sat i po vremena zbog kiše. Krov je odmah zatvoren, ali je trava ostala mokra i nikako nije mogla da se osuši, a Srbin i Argentinac su u dogovoru sa organizatorima poručili da neće igrati dok se to ne riješi.

Na konferenciji za medije koja je kasnilla, Đoković je poručio da je zadovoljan svojim tenisom i kako se snašao na travi na kojoj uopšte nije igrao poslije Rolan Garosa, a novinare je zanimalo šta se desilo na samom početku meča kada je zabrinuo navijače zbog toga što je disao u peškir.

"Pokušavao sam da se otarasim 'sjenke' koju sam imao pred mojim očima zbog sunca. Pogledao sam nekoliko puta prije nego što sam bacio loptu, pa sam imao taj problem. To je to, ništa više", rekao je Novak Đoković smirujući situaciju i objašnjavajući da nije ništa zbog čega  bi navijači, a kamoli novinari trebalo da se brinu pošto niti je radio nešto nedozvoljeno - niti je bio nervozan što je potom pojasnio.

"Trema je uvijek tu naravno, pošto igramo pred punim stadionom na jednom od najvažnijih terena na svijetu. Bez obzira na to što ja imam iskustva, odigrao sam toliko mečeva ovdje i opet je tu neka trena. Ne sjećam se kada sam posljednji put odigrao neki meč, posebno na grend slemu, gdje toga nije bilo. To je sasvim normalno, a na vama je da se prilagodite".

Srpski teniser će u drugom kolu igrati protiv Džordana Tompsona, a naglasio je da se nada da će u narednom periodu samo podizati formu i tempirati za 24. grend slem, ukupno osmi na Vimbldonu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:45
Srđan Đoković slavi Novakovu titulu
Izvor: Privatna arhiva
Izvor: Privatna arhiva

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC