• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"HOTEL SA PET ZVJEZDICA? ŠTA ĆE MI TO?" Rus u Banjaluci eliminisan u prvom kolu - sad je senzacija na Vimbldonu!

Autor Dragan Šutvić

Roman Safiulin jeste napravio sjajan rezultat, ali ne planira da "poleti" zbog toga.

 roman safiulin u četvrtfinalu vimbldona u banjaluci ispao u prvom kolu Izvor: Profimedia

Ono što je u ženskom singlu na ovogodišnjem Vimbldonu bila Natalija Stevanović, kod muškaraca je Roman Safiulin. Ovaj 25-godišnji ruski teniser nikako do ove godine nije uspijevao da se domogne prvih 100 na top listi, na banjalučkom Srpska openu je eliminisan u prvom kolu, potom je greškom propustio Rolan Garos ove sezone, a sada će poslije plasmana u četvrtfinala Vimbldona ući među 45 najboljih na svetu! 

Savladao je rutinski u četvrtom kolu Denisa Šapovalova u četiri seta, nije ga poremetilo ni to što je izgubio prvi set. Kao što ga nije promijenio ni ovaj uspjeh, pa je tako na pitanje da li će se prebaciti u neki luksuzni hotel za drugu nedjelju Vimbldona rekao da mu ne pada na pamet da to radi!

"Ne, ne! Zašto bih ga promijenio, ovo je lijep hotel. Naravno nije kao da ima pet zvjezdica, ali sviđa mi se krevet. Sve mi je potaman. Zapravo nije daleko i nema mnogo saobraćaja, što bih ga mijenjao?", pitao je začuđeni Safiulin. 

Kada su ga pitali da li je pratio Vimbldon kada je bio mlađi, naravno da je rekao da nije propuštao mečeve, a morao je da pomene i Novaka Đokovića:

"Naravno. Kada sam bio klinac praktično sam gledao sve turnire koje sam mogao, pogotovo Vimbldon. Gledao sam kako Rodžer, Novak i Rafa ovdje pobjeđuju, to su sjajne uspomene", istakao je Safiulin.

Ovaj 25-godišnjak rođen u Podolsku od oca Tatarina i majke Ruskinje nekada je bio broj jedan u juniorskom tenisu, ali su ga povrede spriječile da ispuni svoj pun potencijal. Ove godine je zaigrao dobro i sada će ući u svjetski vrh tenisa, a možda bi sve bilo i mnogo bolje da nije zaboravio da se prijavi za Rolan Garos!

"Da, da! Zaboravio sam da se prijavim za kvalifikacije za Rolan Garos jer sam imao meč sa Zapatom i poslije sam potpuno zaboravio da moram da se prijavim", priznao je Safiulin. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC