• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ukrajinka traži da se Ruskinja (16) kazni! Izgubila od Mire, pa se javila - sve zbog objave na društvenim mrežama!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dajana Jastremska traži od WTA da kazni Miru Andreevu zbog društvenih mreža.

 Teniserka iz Ukrajine traži kaznu za igračicu i Rusije Izvor: Profimedia

Novi haos na relaciji Ukrajina - Rusija u sportu. Poslije skandala na Svjetskom prvenstvu u mačevanju nastao je haos i u tenisu. Ukrajinka Dajana Jastremska (23) zahtijeva da se mlada ruska teniserka Mira Andreeva (16) kazni zbog toga što je na društvenim mrežama napravila potez koji "podržava agresiju prema Ukrajini".

Upravo je Mira pobijedila Dajanu na startu turnira u Lozani (Švajcarska) sa 6:0, 6:2, a dan poslije poraza je Jastremska odlučila da se oglasi na svom Instagramu i da zahtijeva kaznu za protivnicu. "Željela sam da se oglasim poslije jedne situacije u Švajcarskoj koju ne mogu da prihvatim. Tenis se i dalje ponaša ravnodušno prema užasima koji se dešavaju u Ukrajini", počela je Dajana.

Zatim je objasnila šta ima protiv Mire. "Tražila sam da se Andreeva sankcioniše zbog toga što je na društvenim mrežama lajkovala objavu koja pruža podršku užasima koji se dešavaju ukrajinskom narodu. Tražila sam da reakciju WTA i dobila negativan odgovor. Nezadovoljna sam zbog toga, ali ću nastaviti da se borim za svoju zemlju, prijatelje i porodicu. Želim da se zahvalim svima u Švajcarskoj na divnoj dobrodošlici", zaključila je Dajana Jastremska.

Mira Andreeva je nova ruska teniska senzacija, Rođena je 2007. godine i ove godine je imala odlične rezultate na grend slemovima. Na Rolan Garosu je došla do trećeg, a na Vimbldonu do četvrtog kola.

Ovo je MIra Andreeva:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Odvratno u sta su se ukrajinci pretvorili. Nacija cija mrznja ne poznaje granice. Zao mi je samo sto je evropa stala na stranu nacizma.,jer ako se ne varam Rusi su upravo ti koji su je od istog oslobodili i pri tome zrtvovali preko 20 miliona svojih ljudi. Sram i stid da ih sve bude

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC