• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO OTKRIVA - EVO GDJE JE ĐOKOVIĆ: Novak se pojavio i oduševio mališane (FOTO)

Novak Đoković provodi vrijeme na Žabljaku prije US opena.

 Novak Đoković se priprema na Žabljaku Izvor: MONDO

Novak Đoković se na Žabljaku priprema za US open. MONDO je dobio fotografije grada ispod Durmitora u kom je srpski as otišao da se odmori i da "napuni baterije" za ono što ga čeka u narednom periodu. Očekivano, brzo su ga svi prepoznali i sjurili su se na teren da dobiju fotografiju i autograme od njega.

Izašao je srpski as svima u susret, bio je nasmijan, igrao je fudbal sa mališanima, pa je onda radio svoje treninge i trčao je oko terena. "Bila sam oduševljena kada sam ga vidjela, nisam mogla da vjerujem da je došao tu. Slikao se sa svima, igrao je i fudbal, davao je autogame. I dalje ne mogu da vjerujem da je Nole bio tu", prepričava Jana (14) za MONDO detalje susreta sa njim.

Za razliku od nje Nikola nije bio te sreće, nisu mu javili da je Novak došao. "Niko mi nije javio, ne mogu da vjerujem da nisam bio tu. Nadam se da će ponovo doći tu", kaže nam Nikola (15) koji se nada da će i on imati priliku da upozna najboljeg tenisera svih vremena. Pogledajte i kako je sve to izgledalo:

Kakav je Novakov plan? Otišao je u Crnu Goru i tamo očigledno uživa i opušta se pred nastavak sezone. Propustio je na Vimbldonu priliku da dođe do 24. grend slem trofeja, ali će ubrzo imati novu šansu. Poslednji grend slem sezone igra se u Njujorku i probaće Đoković tamo da doda još jedan pehar u svoju vitrinu...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC