• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija izgubila pet setova na meču! Neobičan poraz srpskih odbojkašica - ovo nismo očekivali!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Odbojkašice Srbije poražene su od selekcije Italije u prvoj kontrolnoj utakmici u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo.

 Odbojkašice Srbije izgubile 5 setova od Italije Izvor: MN PRESS

Odbojkašice Srbije poražene su od selekcije Italije u prvoj kontrolnoj utakmici u sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo koje se od 15. avgusta do 3. septebra održava u Belgiji, Njemačkoj, Italiji i Estoniji.

Igračice selektora Đovanija Gvidetija su izgubile rezultatom 3:0 (25:20, 25:19, 27:25) poslije 70 minuta igre, a zatim su uz saglasnost oba stručnjaka odigrana još dva dodatna seta koja su takođe pripala Italijankama (25:23, 29:27) za konačnih 5:0. Reprezentativke Srbije će od 17.30 časova odigrati drugi kontrolni meč protiv istog rivala, a onda se vraćaju u Beograd, gdje će nastaviti sa pripremama za Evropsko prvenstvo.

"Bio je ovo prvi meč poslije mnogo vremena, rival nam je bila sjajna selekcija Italije koja se nalazi u odličnoj formi. Naravno da nismo dobili baš sve odgovore koje smo htjeli, ali najvažnije je to da su djevojke osjetile teren, sve igračice su dobile minutažu i vjerujem da će danas to biti još bolje. Pred nama je mnogo posla i trudićemo se da ga uradi na najkvalitetniji mogući način", rekao je poslije meča selektor Gvideti.

Srbija će prvi meč na Evropskom prvnestvu odigrati 18. avgusta protiv Ukrajine, drugi 20. avgusta protiv Slovenije, treći 21. avgusta protiv Poljske, sva tri od 17.00 časova, a nakon toga na programu su mečevi protiv Mađarske 23. avgusta od 20.00 časova i Belgije, 24. avgusta od 20.00 časova.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC