• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AU, kakva prozivka Novaka Đokovića! Spustio je bezobraznog Amerikanca pred cijelim svijetom! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pogledajte kako je Novak Đoković spustio Bena Šeltona koji se tokom čitavog meča polufinala US Opena ponašao ružno.

 Novak Đoković proslavom spustio isprozivao Šeltona Izvor: Twitter/TennisTV/printscreen

Najbolji je svih vremena i to znaju svi koji prate tenis - Novak Đoković je pobjedom nad Benom Šeltonom ušao u svoje deseto US Open finale, a boriće se za četvrtu titulu i 24. grend slem u najtrofejnijoj karijeri svjetskog tenisa. Trijumf nad mladim Amerikancem bio je ubedljiv (6:3, 6:2, 7:6) i Novak se mučio samo u finišu trećeg seta, a kada je sve bilo gotovo proslavio je pobjedu na neobičan način!

Đoković je u prvim sekundama nakon pobjede "ukrao" proslavu pobjede upravo od Šeltona! Od svojih prstiju napravio je telefonsku slušalicu, a samo nekoliko momenata kasnije signalizirao je kako spušta slušalicu i prekida vezu. Ovaj potez nije promakao teniskim fanaticima širom svijeta, a djeluje da je Novak Đoković namjerno iskoristio baš ovaj potez... Pogledajte kako je to izgledalo:


Zapravo, isto to je nakon četvrtfinala uradio Šelton, kada je pobedio Frensisa Tijafoa! Tada je Amerikancima u publici bilo simpatično što mladi i talentovani teniser "prekida vezu", ali nisu mogli ni da pretpostave da će to isto uraditi Novak! Ipak, ako znamo kako se Šelton ponašao tokom meča, dobro je da mu je Nole odgovorio! Ovako je bilo u četvrtfinalu:


Nakon pobjede u polufinalu US opena Đoković će još jednom igrati finale grend slema i to protiv Danila Medvedeva, a sada će imati drugu šansu da se domogne 24. titule. Ukoliko bi u tome uspio izjednačio bi se sa Margaret Kort, pa ni u muškoj ni u ženskoj konkurenciji ne bi bilo nikoga trofejnijeg!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC