• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal pred Novakov meč - ušla u svlačionicu, a onda počela da lomi! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Završen je posljednji grend slem turnir u Njujorku, a drugoplasirana Beloruskinja Arina Sabalenka pokazala je koliko je ljuta zbog poraza u samom finalu. Mnogi su osudili organizatore zbog toga što je snimak dospio na društvene mreže.

 Arina Sabalenka pobjesnila i polomila reket Izvor: Tweet/judy murray/Screeenshot

Završen je posljednji grend slem turnir u Njujorku, a u ženskoj konkurenciji u finalu slavila je domaća igračica Kori Gof nakon što je savladala Bjeloruskinju Arinu Sabalenku sa 2:6, 6:3, 6:2 i to je ujedno i prva velika titula u karijeri Amerikanke. Nakon proglašenja pobjednika, veče prije velikog finala u muškoj konkurenciji, dogodio se očekivani i sasvim razumljivi izliv bijesa Bjeloruskinje, koji je potom procurio video snimkom iz svlačionice. Na snimju se vidi agresivna Sabalenka koja lomi reket.

Na snimku se vidi da je Sabalenka ušla naizgled mirno u svlačionicu, zatim je spustila torbu i izvadila reket. Potom je iskalila bijes udarajući reketom o pod i tako je izbacivala iz sebe nezadovoljstvo poslije završetka finala. Kada je polomila reket, mirno je ga je bacila u kantu za smeće. Očigledno da joj je poraz teško pao, a u momentu dok je trajala "žuta minuta" teniserka nije mogla da obuzda strasti.

Kako je ovaj snimak izašao u javnost, s obzirom da se radi o privatnom prostoru tenisera i teniserki na ovom turniru. Većina ljudi koji su vidjeli snimak osudili su organizatore koji nisu ispoštovali teniserku i snimali je u njenim privatnim trenucima, kada nije bila na terenu,a potom i sve to objavili.

"Ovaj snimak nikad nije trebalo da izađe u javnost. Ovo je privatni trenutak u praznoj sali za trening poslije razočaranja zbog poraza u grend slem finalu", napisala je majka britanskog tenisera Endija Mareja na Tviteru, osuđujući potez organizatora koji je dopustio da snimak "izađe" sa kompleksa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC