• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov šou u Španiji: "Čekaj, kako si to rekao?!" (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Hit scena na konferenciji Novaka Đokovića u Valensiji, pred takmičenje u Dejvis kupu.

 novak đoković šou u španiji na pres konferenciji  Izvor: Instagram/DavisCup/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ovih dana nema odmora - osvojio je US open, doputovao u Beograd na doček, a zatim se odmah zaputio u Valensiju gdje je sa ostatkom Dejvis kup tima u velikoj borbi za nokaut fazu prestižnog takmičenja. Novak je zbog drugih obaveza propustio pobjedu protiv Južne Koreje, ali će sasvim sigurno igrati protiv Španaca. Čim je stigao u Valensiju upriličena je i konferencija za medije, a srpski teniser napravio je šou!

U jednom trenutku nije mogao da pronađe prave riječi na španskom, pa je morao da se konsultuje sa lokalnim novinarima. "Kako se kaže 'nedostaje' na španskom?", upitao je Novak, a zatim iznenadio predstavnike medija. Kada je dobio odgovor, najbolji srpski sportista je napravio kratku pauzu, uzeo mobilni telefon i zapisao, da bi u budućnosti znao kako treba da se izrazi!

Iako je jasno da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena, ovakvim postupcima pokazuje i svoju stranu koja nema direktne veze sa tenisom. Dok neki drugi teniseri imaju problema da savladaju čak i engleski, Đoković se trudi da sa svima priča na jezicima koji su im najbliži! Pogledajte scenu sa konferencije:

Za Novaka Đokovića se već godinama zna da je poliglota, pa se na različitim krajevima svijeta publici obraća na jezicima koji su im poznati. Pored maternjeg, najbolji srpski sportista tečno govori još engleski, italijanski i španski, a solidno se snalazi na francuskom, portugalskom, ruskom, japanskom, kineskom i arapskom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC