• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasile se odbojkašice poslije neočekivanog poraza! Stigao ih je umor, ali i dalje vjeruju u Pariz 2024!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpske odbojkašice nadaju se da će u mečevima protiv Holandije i Kine ostaviti bolji utisak i plasirati se na Olimpijske igre.

 Odbojkašice Srbije vjeruju da mogu izboriti plasman na Olimpijske igre Izvor: MN PRESS

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doživjela je prvi poraz na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, pošto ju je u ranim jutarnjim časovima nadigrala Dominikanska Republika. Srpske djevojke izgubile su 3:1 i ponovo je potvrđeno da im baš nikako "ne leže" Dominikanke, što dodatno komplikuje šanse za plasman u Pariz.

Ipak, sve je na odbojkašicama Srbije koje igraju protiv Holandije i Kine i ako pobijede ništa neće moći da ih zaustavi da se plasiraju na turnir na kome su po svemu do sada već zaslužile da igraju, međutim pravila kažu drugačije. 

"Nažalost prvi poraz na ovom takmičenju, nismo uspjele da nadigramo ekipu Dominikanske Republike. One su igrale sjajan meč, a kod nas neki elementi nisu funkcionisali kao inače. Možda je negdje i umor stigao", kazala je Slađana Mirković.

"Svakako je teško takmičenje, bodovi se dijele i u drugim utakmicama. Nas očekuje Holandija sutra, nastavljamo da grizemo i da se borimo za tu kartu za Pariz", naglasila je ona.

Razočarana je bila i Aleksandra Jegdić, ali ističe da ništa još nije gotovo poslije ovog poraza jer preostaju mečevi sa Kinom i Holandijom, dok ima i faktora zbog kojih poraz ne treba posmatrati katastrofalno.

"Mislim da su one danas imale malo više sreće. Mi smo na momente igrale veoma lijepu odbojku, ali one su se tako branile i ispucavale po bloku nekad toliko jako da... Ne znam šta da kažem. Nismo uspjele da se odbranimo u nekim bitnim trenucima. Igrale su bolje, završile su taj treći set što mislim da je prelomilo utakmicu u njihovu korist. Mislim da smo mi dobile treći da bismo privele meč kraju. Idemo dalje, sutra će okrećemo Holandiji i nadamo se dobroj igri", zaključila je ona. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC