• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snažna poruka najtalentovanije odbojkašice: Selektore, hvala što igram za Srbiju!

Autor Dragan Šutvić

U godinama koje slijede Hena Kurtagić će biti jedan od najjačih aduta reprezentacije Srbije.

 hena kurtagić odbojkašica srbije  Izvor: MN PRESS

Odbojkašice Srbije obezbijedile su plasman na Olimpijske igre u Parizu 2024. godine sjajnim izdanjem na kvalifikacionom turniru u Kini, a među djevojkama koje su se borile za vizu bila je i jedna od najtalentovanijih igračica Evrope. Hena Kurtagić, doskorašnja igračica TENT-a, nije imala mnogo prilike da igra, ali je ponosna na šansu koju je dobila u dresu sa državnim grbom!

O tome svjedoči i njena objava na Tviteru, gdje je istakla kako je u seniorskoj reprezentaciji postala bolja igračica, ali i osoba! Nova odbojkašica Nanta, a svojevremeno srebrna na juniorskom Svjetskom prvenstvu, bronzana na Mediteranskim igrama i srebrna na Evropskom prvenstvu sa Srbijom zahvalila se i selektoru Đovaniju Gvidetiju što je dobila priliku da zaigra za Srbiju.

"Svaki trenutak i trening proveden sa ovim djevojkama je neizmerno iskustvo za mene koje me čini boljom igračicom, ali i osobom", napisala je Hena na srpskom, a zatim dodala i dio na engleskom jeziku upućen selektoru Gvidetiju: "Hvala vam što ste vjerovali u mene i dali mi priliku i čast da budem dio ovog tima."

Za kraj, tu je i poruka "Vidimo se u Parizu", gdje će Srbija pokušati da stigne do olimpijskog zlata. Jedna od najtalentovanijih evropskih odbojkašica trebalo bi da bude u timu i na tom takmičenju, a sezonu ispred nas može da iskoristi za napredak i još veću ulogu u nacionalnom timu.

I njena poruka na društvenim mrežama govori o stanju u reprezentaciji Srbije - već godinama ženska odbojkaška selekcija živi kao prava porodica, što je glavni preduslov za ostvarivanje rezultata. Pa, čekamo to zlato iz Pariza.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC