• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lagao o Nadalu da podigne vrijednost turnira? "Teško mi je da razumijem ove laži" - oglasio se legendarni as

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nadalov tim burno je odreagovao nakon objavljivanja direktora Australijan opena da će Španac igrati turnir u Melburnu, a tom prilikom oglasio se i Aleks Koreča.

 Rafael Nadal ljut na organizatore Australijan opena Izvor: Profimedia

Rafael Nadal je oštro osudio navode direktora Australijan opena Krega Tajlija da će Španac nastupati u Melburnu, pa je tim tenisera odmah odreagovao i demantovao ove navode. Tajli je u razgovoru za medije otkrio da će nekoliko svjetskih tenisera biti povratnici na ovom turniru, što je zasmetalo Nadalu jer teniser svoj povratak na teren još nije zvanično najavio.

Na cijelu ovu priču osvrnuo se i legendarni teniser Aleks Koreča, koji tvrdi da se izjava Tajlija nije dopala Nadalu, ali da bi teniser daleko oštrije reagovao da je u pitanju neki drugi direktor, a ne direktor Australijan opena.

"Bio je ljubazan. Poslije deset mjeseci bilo bi razumljivo da se javno obrati javnosti. Ne bih išao tako daleko da kažem da će igrati na Australijan openu, sve dok ne potvrdi. Poznajem Krega godinama i veoma sam iznenađen što je ‘napravio’ ovakve naslove ako nisu istiniti. Teško mi je da razumijem da se tako velika organizacija kao što je Australijan open izletjela, a da nije sigurna da im je Rafa sve ovo zaista rekao", zaključuje Koreča.

Svakako ostaje da vidimo kada će se Španac vratiti na teren, a ovim potezom direktora Australijan opena pokušao da podigne vrijednost samog turnira, da bi ljubitelji tenisa kupovali karte u što većem broju, u nadi da će da gledaju šampione na terenu.

Pogledajte

11:14
SUROVA IZJAVA NADALA O NOLETU DOVELA DO SUKOBA? Svi pričaju o ledenom pozdravu, a teniski stručnjak otkrio šta se KRIJE IZA TOGA
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC