• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Australijan opena: Rafael Nadal će igrati u Melburnu 2024. godine

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Krejg Tajli, direktor Australijan opena koji je u odličnim odnosima sa Novakom Đokovićem, valjda u želji da rasproda što više ulaznica otkrio je tajnu Rafaela Nadala.

 Rafael Nadal se vraca na Australijan openu 2024 Izvor: Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal nije igrao zbog povrede još od januara ove godine, kada je ispao na Australijan openu u drugom kolu, a iako je unio pravu dozu misterije oko svog povratka na teren - sada ga je "razotkrio" Krejg Tajli. Da li u dogovoru sa njim ili ne, ali direktor Australijan opena je umjesto Rafaela Nadala otkrio kada se slavni Španac vraća na teren, što će biti već tokom januara na prvom grend slemu sezone.

Govoreći za australijsku televiziju "Nine Today", Tajli je svijetu obznanio da će Rafael Nadal biti prvi "izazivač" Novaka Đokovića tokom 2024. godine, ali vidjećemo u kakvoj će formi uopšte doći u Melburn - pošto je utisak da ipak u svojoj možda i posljednjoj sezoni formu "tempira" za Rolan Garos i Olimpijske igre u Parizu.

"Očekuje nas povratak nekih velikana, i šampiona koji su odsutni već nekoliko godina", kazao je Krejg Tajli, a potom se nije ujeo za jezik poštujući privatnost Nadala: "Ovdje možemo ekskluzivno da otkrijemo da će se i Rafa vratiti. Odsutan je veći dio godine, a u razgovoru sa njim posljednjih dana dobio sam potvrdu da će se vratiti, zbog čega smo zaista uzbuđeni. I znamo da Nik Kirjos trenira, tako da očekujemo i njega".

Podsjetimo, Nadal je već objavio da će najvjerovatnije završiti tenisku karijeru 2024. godine, međutim ukoliko se bude dobro osjećao na terenu, ili ne ostvari ciljeve koje je zacrtao, neće biti iznenađenje ni da se penzionisanje prolongira za još neko vrijeme, što svakako nije loša vijest za tenis.

Vidjeli smo da Nadal već neko vrijeme trenira i da djeluje sve bolje na terenu, a pamtimo i da je Australijan open 2022. godine osvojio povrijeđen, u odsustvu Novaka Đokovića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC