• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković igra za Srbiju: Objavljen spisak sa svim imenima - Troicki napravio promjenu

Određen je sastav reprezentacije Srbije za Dejvis kup, ali i za Bili Džin kup. Viktor Troicki i Dušan Vemić pozvali tenisere i teniserke.

 Spisak tenisera Srbije za Dejvis kup Izvor: Profimedia

Selektori teniskih reprezentacija Srbije odlučili su ko će predstavljati Srbiju u sljedećim izazovima u Bili Džin kupu za teniserke i Dejvis kupu za tenisere. Viktor Troicki za F8 Dejvis kupa odlučio je da napravi jednu promjenu u odnosu na ono što smo vidjeli u Valensiji, pa će tako umjesto Nikole Ćaćića u pet odabranih tenisera biti Hamad Međedović. Ostatak ekipe u muškoj konkurenciji čine Novak Đoković, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović.

Podsjećamo F8 u Malagi je na programu od 21. do 16. novembra, Srbija u četvrtfinalu ima za protivnika Veliku Britaniju, a taj duel startuje 23. novembra. Ukoliko Srbija ostvari plasman u polufinale, protivnik će biti bolji iz duela Kanade i Finske, koje je zakazano za 26. novembar. Još uvijek oba srpska selektora imaju pravo na korekciju i da izmjene sastave do početka žrijeba za takmičenje.

Za ženski sastav selektor Dušan Vemić odlučio je da pozove teniserke Nataliju Stevanović, Olgu Danilović, Lolu Radivojević, Miu Ristić, Aleksandru Krunić i Katarinu Kozarov.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC