• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nganu tukao Fjurija, pa zadrmao UFC: Zbog ovoga mu nisu dali da boksuje, problem su milioni dolara

Dejna Vajt i UFC su godinama pod naletom kritika jer premalo plaćaju svoje borce, a sada je to pokazano i nakon borbe Tajsona Fjurija i Frensisa Nganua.

 Koliko su Fjuri i Nganu zaradili Izvor: Fayez NURELDINE / AFP / Profimedia

Na boks meču u Rijadu Frensis Nganu je natjerao jednog od najboljih boksera svih vremena Tajsona Fjurija da boksuje svih deset rundi. Uspio je i da ga u trećoj rudi baci u nokdaun, ali je na kraju izgubio. Ipak sve je oduševio, pa je nekadašnji svjetski prvak u super bantam i perolakoj kategoriji Karl Frampton istakao da je zaslužio pobjedu.

"Bio sam uvjeren da će Nganu da pobijedi. Više puta tokom meča nisam mogao da vjerujem šta gledam. Frensis se u prvom boks meču u životu borio protiv svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. Kako je mogao da pobijedi?! Ali za mene je on pobjednik. Divno je boksovao", rekao je Frampton. 

Na ovom meču je Fjuri na svoj račun dodao 60.000.000 dolara, a Nganu nešto više od 10.000.000 što bi mogao da bude veliki udarac za MMA. Dejna Vajt, šef UFC-a, najveće MMA organizacije na svijetu baš zbog ovakvih stvari nije dao Kameruncu da se bori sa Fjurijem, jer je za svoju prethodnu UFC borbu kamerunski borac dobio tek 600.000 dolara. A sam Nganu je poslije meča rekao da je pokazao svima da nisu bili u pravu. 

"Fantastično se osjećam. Srećan sam iako nisam pobijedio. Hvala Saudijskoj Arabiji što mi je pružila priliku kako bih još jednom dokazao ljudima da nisu u pravu. Možda nisam pobijedio, ali mogu da grizem. Borac sam, spreman sam bilo kad na meč, možemo da odradimo revanš kad god. Uvjeren sam da ću se poboljšati, ipak je ovo bio moj prvi boks meč. Isprva sam bio nervozan jer je za mene ovo novi sport. Sada znam da mogu da se bavim ovim sranjem, budite spremni", završio je on. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC