• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Andrej Rubljov igra protiv Novaka Đokovića i žali se zbog termina: "Ne znam ni kad ću da legnem"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Andrej Rubljov bio je nezadovoljan rasporedom na turniru u Parizu.

 Abdrej Rubljov se žali na raspored u Parizu Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Andrej Rubljov igraće protiv Novaka Đokovića u polufinalu Mastersa u Parizu. Ruski teniser pobjedu u četvrtfinalu obezbijedio je oko jedan čas poslije ponoći i sa srpskim asom igraće oko 17 časova za prolaz u finale. Po završetku meča sa Aleksom De Minorom i tri seta uspio je da se nasmije iako je jasno bilo da je nezadovoljan rasporedom.

"Prvo moram da večeram, pa da odradim tretman, da se istuširam. Ne znam kada ću da legnem, oko 4-5 ujutru. Ludo je. Nevjerovatan raspored. Hvala vam, a ja sam u Savjetu ATP. I ATP, mi smo zajedno", rekao je Rubljov u izjavi na terenu i nije prvi koji se na sve to žali. Upravo to je još jedan od razloga zbog kog je Novak osnovao sindikat tenisera PTPA kako bi pomogao kolegama oko raznih stvari, ne samo oko nagradnih fondova...

Janik Siner povukao se sa turnira pošto je meč završio oko tri ujutru, a duel upravo sa De Minorom bio mu je zakazan oko 13 časova. Nije želio da rizikuje povredu i da ugrožava svoje zdravlje i odustao je od daljeg takmičenja. Rubljov neće ići njegovim stopama, mada je jasno da nema previše vremena da se oporavi i spremi za meč sa Novakom od kog je izgubio četiri puta u pet duela.

"Šta sam naučio iz naših mečeva? Očigledno ništa. Sva četiri puta kad me dobio bilo je lagano. Čovječe, ništa nisam naučio", nasmijao se Rubljov i nasmijao je tako i sve prisutne u dvorani.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC