• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siner prvi finalista završnog mastersa: Rus "pao" nakon tri seta

Italijanski teniser Janik Siner prvi je finalista Završnog mastersa i potencijalni rival Novaka Đokovića, kojeg je već savladao.

 Janik Siner prvi finalista Završnog mastersa Izvor: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Italijanski teniser Janik Siner igraće finale završnog mastersa pred svojom publikom - u polufinalu prestižnog turnira savladao je Danila Medvedeva (6:3, 6:7, 6:1) i tako sebi obezbijedio meč za titulu, a rivala će saznati u toku večeri. Drugo polufinale igraće Karlos Alkaraz i Novak Đoković, koji je na ovom turniru već izgubio od Sinera.

Šansu za "osvetu" imaće u nedjelju, ukoliko večeras savlada mladog Španca, ali... Neće Janik Siner biti autsajder u tom meču. Imaće mnogo samopouzdanja zbog četiri pobjede u Torinu, ima čemu da se nada i zbog fantastične forme koju prikazuje, a na njegovoj strani biće i publika koja ga čitave nedjelje gura ka trijumfima.

Bilo je tako i protiv Danila Medvedeva, kada je u tri seta riješio pitanje pobjednika i skinuo još jedan veliki skalp. Janik je od početka do kraja meča bio bolji rival od ruskog tenisera, koji je tako vezao dva uzastopna poraza na završnom mastersu - u trećem kolu grupne faze pobijedio ga je Karlos Alkaraz, a zatim i u polufinalu Janik Siner.

Mladom Italijanu u prvom setu bio je dovoljan jedan brejk za prednost, a u drugom smo vidjeli više borbe sa strane terena na kojoj je Danil Medvedev. Ruski teniser izborio je taj-brejk u tom dijelu meča, zatim i bio bolji u njemu, ali kao da je previše energije potrošio na povratak u meč. Odmah nakon završetka drugog seta zatražio je medicinski tajm-aut, a u trećem praktično nije ni imao šanse.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC