• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"To je bilo nepošteno ponašanje!" Jedan od Novakovih najbližih saradnika raspalio po velikom rivalu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tjeri Žiber je nezadovoljan što je Stefanos Cicipas pokušao da igra protiv Holgera Runea, kada je bilo jasno da nije u stanju. To je umalo koštalo Đokovića.

 Tjeri Žiber brani Novaka Đokovića Izvor: Profimedia/ IMAGO

Novak Đoković plasirao se u polufinale završnog mastersa Torina pošto je juče pobijedio Hurberta Hurkača, za drugi trijumf u grupi, ali je zbog sistema takmičenja morao da sačeka da i Janik Siner savlada Holgera Runea. Stvari su se neviđeno zakomplikovale za Đokovića zbog poraza od Sinera, ali i zbog odluke Cicipasa da se povuče sa turnira.

Grk je tako "poklonio" pobjedu Holgeru Runeu poslije samo nekoliko gemova, dok je istovremeno poremetio planove i Đokoviću jer je odjednom morao da se sprema za Hurberta Hurkača, tenisera koji mu znatno manje odgovara. Srećom, sve se na kraju dobro završilo po Đokovića, ali ima nezadovoljstva kod ljudi koji su bliski srpskom asu... Tako se veoma naljutio Tjeri Žiber, čovjek koji je stao uz Noleta kada su se mnogi uplašili!

Direktor francuskog brenda "Lakost", glavnog sponzora Novaka Đokovića već godinama, osuo je paljbu po Stefanosu Cicipasu i njegovoj odluci da zaigra protiv Holgera Runea, kada je već znao da nije spreman. Preciznije, postavlja se pitanje zašto nije omogućio Hurbertu Hurkaču da izađe na teren?

"Svaka čast za večerašnju pobjedu (čestita Janiku Sineru, prim. aut.). Uprkos nepoštenom ponašanju Cicipasa, Siner je pokazao svima kako budući šampion i autentičan momak treba da izgleda", napisao je Žiber na Tviteru.

Podsjetimo, Tjeri Žiber je insistirao da "Lakost" i Đoković nastave saradnju koja traje još od 2017. godine u najosjetljivijem dijelu njegove karijere - deportaciji iz Australije. "Lakost je ponosan što ima Noleta i nikada ne bi izabrao Nadala, uz dužno poštovanje prema njemu", kazao je tada direktor ovog poznatog brenda.


Podsjetimo, Novak Đoković će danas saznati protiv koga igra u polufinalu završnog mastersa u Torinu, a na stolu su tri opcije i sve zavisi od rezultata današnjih mečeva. Pogledajte detaljne kalkulacije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC