• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novinarka prozivala Novaka cijeli meč! "Sad je odahnuo...", a onda ju je teniser spustio pred svima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković bez ikakvog razloga na meti poznate novinarke Ketrin Vitaker.

 Novak Đoković na meti poznate novinarke Ketrin Vitaker Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Novak Đoković plasirao se u polufinale završnog mastersa u Torinu pošto je pobijedio Hurberta Hurkača (2:1), ali i dočekao trijumf Janika Sinera nad Holgerom Runeom (2:1). Samo je pobjeda Italijana vodila Novaka dalje, a iako je bilo pritisaka na Sinera da "se ne trudi previše jer je već prošao", odigrao je maksimalno korektno i profesionalno. Čak iako su ga u jednom trenutku mučila leđa...

Ipak, Novak ne bi bio Novak kada nekome ne bi "upadao u oči" zbog sitnica, tako da je britanska novinarka Ketrin Vikater iskoristila priliku da ga "pecne" zbog načina na koji je prošao u polufinale.

"Kladim se da je Novak sada odahnuo jer je ova pobjeda bila važnija za njega, nego za Sinera", poručila je Vitaker.

Zanimljivo, Novak Đoković se već bio pomirio sa sudbinom i istakao je da vjerovatno neće ni gledati meč jer su mu došla djeca u Torino i želio je da uživa sa njima, što je dobro znao i čuveni teniser Greg Rusedski. Zbog toga je odbrusio pomenutoj novinarki koja je bez ikakve potrebe uplela Noleta u ove stvari, ignorišući recimo i činjenicu da je sve zakompilkovao Stefanos Cicipas, koji zaslužuje kritike zbog toga.

"Pa, svi veliki igrači samo žele da pobjeđuju, bez obzira na sve", pojasnio je Rusedski odmah zašto je Siner igrao tako motivisano, pošto nije bilo potrebe da usporava kada je u "šestoj brzini" u Torinu.

Navijači koji su pratili meč ističu na Tviteru da je Ketrin Vitaker tokom čitavog meča u prenosu isticala kako bi za Sinera bolje bilo da se "sačuva i poštedi" zbog problema sa leđima, kao i zbog činjenice da meč nema rezultatski značaj, da bi poslije svega čak Rusedski objavio zajedničku fotografiju sa Noletom. Čisto malo da odgovori Vitakerovoj...

Podsjetimo, Novak Đoković će danas saznati protiv koga igra u polufinalu mastersa u Torinu i to zavisi prvo od duela Alkaraza i Medvedeva, a zatim i od Zvereva i Rubljova. Evo detaljnih kalkulacija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC