• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Alkaraz je vanzemaljac, mislim da je najveći lider tenisa!" Čuveni Amerikanac previdio Novaka, potpuno ga ignoriše!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako je Novak Đoković ubjedljivo prvi na ATP listi, Riku Mejsiju to nije dovoljno impresivno...

 Rik Mejsi tvrdi da je Karlos Alkaraz svjetski lider u tenisu Izvor: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Karlos Alkaraz je završio ovu sezonu porazima i prilično je daleko od Novaka Đokovića kada je trka za prvo mjesto na ATP listi u pitanju, ali sa 20 godina ima vremena da napreduje. Poznati teniski stručnjak Rik Mejsi ga je uporedio sa Andreom Agasijem i jedan njegov udarac nazvao "vanzemaljskim". 

"Alkaraz je nešto što nikada nismo vidjeli. On je kombinacija, to ću svima reći, Federera, Nadala, Đokovića i Agasija, sve u jednom. Ima brzinu kao niko drugi, jednom kad dođe u punu brzinu njegov 'turbo' je nevjerovatan", rekao je Mejsi gostujući u jednoj emisiji.

Trener koji je otkrio sestre Vilijams, stručnjak koji je radio sa Marijom Šarapovom i Endijem Rodikom je sada posebno istakao drop šot Španca kao nešto što nikada ranije nije vidio.

"Njegov drop šot kao da je iz svemira. Kao klinac je promašivao više drop šotova nego bilo ko ko je igrao tenis, ali pošto je više pokušavao. Ko god ga je trenirao to nije probao da sputa. Mislim da će da osvoji brdo grend slemova. Moje je mišljenje da je on ubjedljivo najveći lider sada", naglasio je Mejsi.

Ipak, da li je u pravu? Novak Đoković je ove sezone uzeo tri grend slema, na jednom je igrao finale, a uz to je osvojio i završni masters. U četvrtak će nastupati na Dejvis kupu, gdje sa Srbijom juri titulu. Ko je lider? Valjda je jasno... 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC