• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivao snimak: Napali Novaka, ovako im je odgovorio! "Namjerno su me nervirali, pokušavao sam da im kažem..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pojavio se snimak sukoba Novaka Đokovića sa publikom na Dejvis kupu!

 Snimak sukoba Novaka Đokovića sa navijačima Velike Britanije Izvor: X/Olly

Novak Đoković je dijelio lekcije u Malagi, kako one iz tenisa, tako i iz lijepog ponašanja i vaspitanja. Preslišao je Kamerona Norija i savladao ga sa 6:4, 6:4 u drugom meču četvrtfinala Dejvis kupa, a to se nije svidjelo Britancima koji su došli da bodre svoj tim. Već krajem prvog seta su sjevnule varnice, a do kraja susreta je Srbinu bilo dosta bahatosti. 

Kada se duel završio stao je Novak da odradi intervju na koji je obavezan poslije meča, a tada mu je prekipjelo. Bahati Britanci ljuti zbog dva poraza koje su morali da gledaju riješili su da krenu da udaraju u bubnjeve koje su nekako unijeli na meč baš kada je Đoković davao izjavu.

Što je mnogo, mnogo je i Novak je morao da reaguje. Na mikrofon, da ga svi čuju pred punom halom je rekao: "Naučite kako da poštujete tenisere, naučite kako da poštujete ljude, začepite i budite tihi!"  

Sada se pojavio i snimak na kome se vidi taj momenat i to kako Đoković vaspitava bahate Britance. Pogledajte: 

Poslije meča, Novak je otkrio šta se dogodilo: "Kroz čitav meč se to događalo. To je nepoštovanje, ali to je nešto na šta bi na neki način trebalo da budem pripremljen u Dejvis kupu. Normalno je da navijači nekad pređu liniju, ali u trenutku i ti reaguješ takođe i pokažeš da ne dozvoljavaš takvo ponašanje. Mogu da rade šta hoće, ali ja ću da reagujem na to. Ko god da je bio tu, vidio je, pokušavao sam da pričam sa njima, pa su počeli da namjerno udaraju u bubnjeve kada sam pokušavao da pričam, da bi me nervirali cijeli meč, ali da, na kraju smo imali i malo 'ćaskanje'."

Sada Novak zajedno sa ostatkom srpskog tima ima dan pauze, a onda mu slijedi duel sa Italijom, to jest u njegovom slučaju Janikom Sinerom u singlu u subotu.   

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC