• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Za Srbiju uvijek motiv više!" Novak dobio Norija, ratovao sa Britancima, pa nahvalio saigrača: Mišo, mnogo ti hvala!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak je poslije pobjede nad Kameronom Norijem imao mnogo toga da kaže!

 "Za Srbiju uvijek motiv više!" Novak dobio Norija, ratovao sa Britancima, pa nahvalio saigrača: Mišo, mnogo ti hvala! Izvor: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Đoković je prema očekivanjima odigrao sigurno i savladao Kamerona Norija, uspio je da pobijedi na svom duelu i sa 6:4, 6:4 upisao ključni poen za Srbiju u četvrfinalu Dejvis kupa. Nakon pobjede Miomira Kecmanovića nad Džekom Drejperom, priznao je Novak da je bilo mnogo lakše igrati. 

Iako je ove sezone uzeo tri grend slema i na kraju završni masters sezone, jasno je rekao da sezona ne bi bila potpuna ako ne bi osvojio turnir sa Srbijom i sada je ponovio koliko je specijalno igrati za svoju zemlju. 

"Sjajan meč i uvijek je najveće zadovoljstvo igrati za svoju zemlju. Mislim da je Nori podizao nivo igre i bilo je jako teško da se igra protiv ljevorukog tenisera. Sve u svemu, sjajno je završiti posao poslije singlova", naglasio je Novak, a onda se osvrnuo na narednog protivnika, Italiju i Janika Sinera: 

"Da, igrali smo nekoliko sjajnih mečeva u Torinu. On je jedan od najboljih igrača na svijetu, vidjećemo, borićemo se, jer Italija ima sjajan tim."

Potom je govorio na srpskom i posebno pohvalio saigrača Miomira Kecmanovića, koji mu je omogućio da miran uđe u svoj meč i da uz to preskoči dubl! Srpski tim je taj meč predao i umjesto da Novak mora opet na teren, mogao je mirne glave pravo u krevet!

"Uvijek je nekako motiv više kad igraš za reprezentaciju, dodatna odgovornost i mnogo emocija na terenu. Nikad nije lako, iako smo i Miša i ja dobili u dva seta. Jako teški, pogotovo njegov meč, dva taj brejka. Mnogo je velika razlika meni da uđem sa 1;0 ili 0:1 i zahvalio bih se Miši mnogo. Imaćemo dan odmora što nam puno znači, vidjećemo ko će igrati. Imamo puno raznih opcija za singl, ali i za dubl. Mića je pokazao sjajna kvalitet, mentalnu i fizičku čvrstinu, drago mi je da su svi momci jako motivisani. Idemo na pobjedu", završio je Novak.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC