• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alkaraz "stavio metu" na Đokovića: Tu smo da ga zaustavimo!

Autor Dragan Šutvić

Karlos Alkaraz se nada da će - zajedno sa drugim mladim teniserima - uspjeti da zaustavi Novaka Đokovića.

 alkaraz o đokoviću  Izvor: Profimedia

Novak Đoković poručio je na kraju sezone da su ciljevi za narednu jasni: napada sva četiri grend slema i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, odnosno apsolutno svaki trofej na turnirima koje će igrati. To je bila jasna poruka da ni u 37. godini ne planira da odstupi za milimetar, a istovremeno je i mladim teniserima - koji pokušavaju da ga "svrgnu" sa trona - stavio do znanja da ga ne otpisuju.

Njegove riječi čuo je i Karlos Alkaraz, teniser koji mu je bio najveći rival u 2023. godini, a koji će i naredne - uz Janika Sinera i Danila Medvedeva, možda i Rafaela Nadala - pokušati da sruši Đokovića. I zato Karlitos ima poruku za srpskog tenisera da će imati snažan otpor...

"Đoković je rekao da je spreman da osvoji četiri grend slema i zlato na Olimpijskim igrama, ali mi smo tu da ga zaustavimo. Ove godine, prvi dio sezone mi je bio spektakularan, ali sam poslije Vimbldona imao veoma negativan period. Vjerujem da je to čak i normalno i da moram iz tih situacija da učim", rekao je mladi Karlos Alkaraz za francusku agenciju AFP, stavljajući na taj način opet metu na Đokovića.

Navikao je Đoković da ga "love" i to ga zapravo i pokreće da svakog dana uči i postaje sve bolji, a nadamo se da će se i njegova prognoza ispuniti tokom 2024. godine: "Imam želju, posvećenost, tijelo me odlično sluša, imam sjajan tim ljudi oko sebe, motivaciju za najveće turnire. Imam inspiraciju da idem dalje", kazao je nedavno Nole.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC