• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši agent FBI pratio Novaka Đokovića?!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković pod prismotrom bivšeg agenta.

 fbi agent pratio novaka đokovića  Izvor: MPI04 / Capital pictures / Profimedia

Novak Đoković vratio se ovog ljeta u Sjedinjene Američke Države nakon što mu je prošle godine zabranjeno da uđe u zemlju, zbog toga što nije vakcinisan protiv korona virusa, a to je bila dovoljna motivacija da Srbin osvoji prvo Sinsinati, pa onda i US Open, ukupno 24. grend slem u karijeri. Ono što do sada nije bilo poznato je da je Đoković zbog svog vakcinalnog statusa uz sebe imao i pratnju!

Kako piše američki "Njujork Post", poznata farmaceutska kompanija "Moderna" - koja je pravila i vakcinu protiv korona virusa - angažovala je jednog bivšeg FBI agenta tokom US Opena kako bi pratio Đokovića. Navodno, Đoković je smješten u grupu "visokorizičnih slavnih ličnosti" zbog svog stava o vakcini protiv korona virusa.

Osim njega, spominju se i najbogatiji čovjek na svijetu Ilon Mask, odnosno holivudski glumac Rasel Brend. Tako je kompanija formirala odjeljenje koje je pratilo njihove stavove o vakcini protiv korona virusa, a angažovan je dakle bio i jedan FBI agent. Za sada nije poznato kakva je njegova uloga bila u ovom slučaju i na koje načine je pratio Đokovića. Ipak, jasno je da su bili zabrinuti zbog toga što je Đoković, kao protivnik njihove vakcine, osvojio turnir u Njujorku.

"On se protivio vakcini i zato mu nije dozvolio da se takmiči na US Open 2022. godine, a onda se na kraju vratio i osvojio turnir koji sponzoriše Moderna. To je samo ojačalo tvrdnje da su vakcine nepotrebne", stoji u izvještaju koji je objavio pomenuti američki medij.

Prema njihovim informacijama, agent koji je vodio ove odjeljenje zove se Niki Rutman i proveo je više od 20 godina u službi američkih obavještajaca, a posebno su pratili kako se na društvenim mrežama piše o ovoj temi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC