• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaku namještaju doping aferu! Marion Bartoli protiv hajke na Đokovića: Odvratno i sramno!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Marion Bartoli stala je u zaštitu Novaka Đokovića koji je sada na meti medija zbog haosa oko dopinga testiranja na Dejvis kupu.

 Marion Bartoli brani Novaka Djokovica zbog napada za doping Izvor: Profimedia/ IMAGO

Srpski teniser Novak Đoković doživio je neprijatnost na Dejvis kupu jer je morao da bude testiran na doping uoči meča sa Kameronom Norijem u četvrtfinalu, što nije uobičajena praksa. Anti-doping agencije uzorke uzimaju poslije mečeva i Đokovića je jako iznerviralo što su mu poremetili rutinu, pa dok ima onih koji ga kritikuju zbog "dizanja glasa" i traže čak da ga kazne, dobro je da ima i onih koji su na njegovoj strani.

Tako je u zaštitu Novaka Đokovića "skočila" slavna francuska teniserka Marion Bartoli, koja je i ranije branila srpskog asa i isticala da bi mu mnogi podizali spomenike samo da "nije Srbin". Ogolila je licemjerstvo medija iz SAD i Velike Britanije, pa dala veliku podršku Đokoviću.

"Kada znate da ćete na doping test, imate nekoga ko vas prati cijeli dan. Čim izađete sa terena, prati vas, bude sa vama i u svlačionici kad se tuširate. A ako ne možete odmah u toalet, prati vas i na konferenciju za medije i sve dok ne date urin. Tako da ne vidim kakva je razlika da li se to radi prije ili poslije meča, posebno što je koncentracija urina veća poslije meča jer se tokom duela dešava efekat dehidracije", kazala je Marion Bartoli, nekadašnja šampionka Vimbldona.

"Sud koji se daje o Đokoviću je u vezi samo sa britanskom štampom, koja ništa ne zna o procedurama, ali sebi dozvoljava da optužuje igrače. To je odvratno, sramno i potpuno nepravedno", zaključila je Francuskinja koja je mnogo puta do sada znala da podrži kolege tenisere, ne samo Đokovića.

Podsjetimo, nisu svi iz Francuske gledali blagonaklono na nezadovoljstvo Đokovića, tako da je poznati biciklista Mark Madio istakao da srpskog tenisera treba suspendovati.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:40
Novak Đoković i navijači - Dejvis kup
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC