• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak otkrio tajnu - ovako osvaja trofeje: Za mene je to normalno, svima ću to iskreno da kažem!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Možda neko misli da nije prirodno osvojiti 24 grend slema, ali Novak Đoković kaže: 'Sve je to normalno!'

 Novak Đoković voli da pobjeđuje Izvor: Profimedia/IMAGO

Novak Đoković je svojim novim intervjuom ustalasao javnost pošto je govorio o tome zašto nije prijatelj sa svojim najvećim rivalima Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. U jednosatnom intervjuu poznati teniski novinar Džon Verthajm je ispitivao najboljeg tenisera svih vremena o mnogo toga, pa i o njegovoj motivaciji.

Zanimalo ga je kako to da uspijeva sa 36 godina i toliko ostvarenih rekorda, pobjeda i osvojenih trofeja da i dalje bude motivisan. Treba trenirati, putovati, pa i igrati, za šta mnogi izgube motivaciju poslije nekog vremena. Što se tiče Novaka, odgovor je jednostavan. "Ja volim da pobjeđujem", rekao je Novak uz iskren osmijeh i nastavio: "Tu nema dileme, inspirišu me i motivišu rekordi!"

Srbin je u sezoni iza nas uspio da proslavi 400. nedjelju na vrhu ATP liste, sa 24 grend slem titule postao je najtrofejniji teniser ikada u tom aspektu, uzeo je osmi završni masters i osmi put je bio prvi na ATP listi na kraju jedne kalendarske godine. Za njega tu nema ničeg čudnog.

"To je za mene sasvim normalno. Normalno je da budem iskren i autentičan, da iskazujem svoja osjećanja. Ja samo pokušavam da bude vjeran sebi i da drugima iskreno kažem šta su moji ciljevi. Toliko je jednostavno", otkrio je Novak.

Očekuje se da u narednim danima izađe cijeli intervju Novaka Đokovića koji je podigrao priličnu prašinu. Najava za ovaj intervju je prvo stavljena na internet pa sklonjena, a čekamo da vidimo šta je sve ispričao američkim medijima. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC