• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam prijatelj s Rafom i Rodžerom, a reći ću vam i zašto! Novak otvorio dušu: Mogli su to da iskoriste protiv mene!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je u novom intervjuu za američke medije iskreno pričao o svom odnosu sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

 Novak Đoković o odnosu sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom Izvor: YouTube / 60 Minutes Australia

Dosta je prašine podigla najava intervjua Novaka Đokovića sa Džonom Verthajmom za američke televizije. Najava intervjua je prvo stavljena na internet, potom je sklanjana, a sada smo saznali djeliće ovog gostovanja najboljeg tenisera u istoriji. Naravno, jedna od tema bio je i njegov odnos sa najvećim rivalima u dosadašnjem dijelu karijere, Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. 

Naglasio je Novak da za Nadala i Federera ima apsolutno poštovanje, ali da sa njima ipak nije prijatelj. Dešavalo se da odu zajedno na večeru, ali više od toga ne. 

"Volio bih, zaista bih volio da budem prijatelj sa njima. Mislim, znam da se sigurno nismo slagali tako dobro tokom naših karijera van terena. Nismo prijatelji jer, znate, mi smo rivali i jako je teško da kao takmičari budemo bliski i dijelimo između sebe neke stvari kao što su detalji o ličnom životu, to kako se osjećamo... Jer to može da se iskoristi protiv tebe kasnije", počeo je Novak Đoković. 

On nikada nije ostvario blizak odnos sa rivalima za razliku od odnosa Rafaela Nadala i Rodžera Federera koji su čak zajedno i zaplakali kada se Švajcarac povlačio. Ipak, neka osjećanja postoje.

"Ipak, mi smo dijelili pozornicu toliko godina i ja mislim da tu postoji najveće moguće poštovanje. Makar sa moje strane prema njima. Tako da se nadam da jednom kada zajvese padnu postanemo prijatelji. Da ćemo moći da sjednemo i da se prisjećamo uspomena. Mislim da bi to bilo fantastično", iskren je bio Novak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC