• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljuvala Srbe i Novaka, a sad ima suludu teoriju! "Đoković dominira jer nije dobio vakcinu, pa je odmarao!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Suluda izjava Rene Stabs koja je zaboravila koliko je Novak Đoković propatio zbog toga što nije igrao na tri grend slema.

 Rene Stabs o Novaku Đokoviću Izvor: YouTube/Louisa Nicola/US Open/Screenshot

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena, a uprkos brojkama koje to jasno govore - naslušali smo se raznih teorija zašto to nije. Mnogi su pokušali da umanje njegove uspjehe, stavljajući tako u prvi plan "lijepu igru Rodžera Federera", jaču eru u kojoj su igrali neki njegovi rivali, Nadalove probleme sa povredama, a možda najdalje je sada otišla nekadašnja teniserka Rene Stabs, koja se inače već isticala ružnim komentarima o Noletu.

Pamtimo kako je pričala da "Srbi imaju sindrom žrtve", pa izjavu da "nikada neće biti kao Rodžer i Rafa", dok je sada Stabsova problem u Novakovoj dominaciji u 37. godini našla u tome što je "odmorniji od svojih rivala". Kako je to moguće? Pa, ne zato što sada pažljivo bira gdje će igrati, nego jer je čuvao energiju tokom pandemije

"Igrači poput Kaspera Ruda bi recimo trebalo da malo bolje prave sopstveni raspored. To je jedan od razloga zašto Novak Đoković dominira posljednjih godina", kazala je australijska teniserka, nekada najbolja igračica svijeta u dublu i potom dodala:

"Pandemija nije bila 'prijatelj' Novaku. Ali, to što se nije vakcinisao i nije mogao da igra na tri od četiri grend slema i vjerovatno da ih osvoji mu je produžilo karijeru. Dok su drugi igrali, on je mogao da odmara svoje tijelo za sve to vrijeme i zato smatram da mu je sve to slučajno pomoglo. Iako vjerujem da bi on više volio da je mogao da igra..."

Rene Stabs je inače intervjuisala Novaka Đokovića na US openu, kada je Nole poslije jedne pobjede čak i zapjevao, a i tu je još jednom pokazao svoju veličinu pošto je na osnovu svega onoga što je Australijanka pričala o njemu - mogao da bude čak i blago neprijatan, čak i da odbije intervju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC