• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alkaraz se "zaposlio" u hotelu poslije sezone!? Nećete vjerovati koliko je naplaćivao časove

Karlos Alkaraz je odlučio da zaradi "za džeparac" poslije sezone u kojoj je uzeo 11 miliona evra samo od nagrada na turnirima.

 Karlos Alkaraz držao treninge u Meksiku Izvor: Profimedia/Rodrigo Oropeza / AFP

Novak Đoković pobijedio je Karlosa Alkaraza u polufinalu završnog mastersa u Torinu i tako mu "završio sezonu", a interesantno je da je mladi Španac poslije toga "promijenio profesiju". Šalu na stranu, Alkaraz je odlučio da tokom priprema za 2024. godinu zaradi i dodatni novac, tako da je u jednom hotelu u meksičkom ljetovalištu Los Kabos počeo da naplaćuje treninge!?

Neobičan potez, ali Alkaraz je odsjeo u jednom hotelu sa pet zvjezdica u Los Kabosu i dogovorio se da drži privatne časove onima sa "dubljim džepom", tako da je za pola sata treninga sa drugim teniserom svijeta - potrebno izdvojiti oko 4.500 evra. Treninzi u grupama su bili jeftiniji, tako da su gosti mogli za 500 evra da vide kako to Karlos Alkaraz trenira i da možda nauče i po neku "caku" od njega.

Zanimljivo je i da je privatni čas sa Alkarazom četiri puta skuplji od noćenja u ovom hotelu, a vjeruje se da su i hoteli i Karlitos dobro zaradili. Ipak, ako se zna da je Alkaraz prihodovao oko 11 miliona evra tokom prošle sezone samo od turnira (gdje su još i sponzori), postavlja se pitanje šta mu je ovo trebalo uopšte?

Podsjetimo, Karlos Alkaraz 27. decembra u Džedi (Saudijska Arabija) igra revijalni meč protiv Novaka Đokovića, ali svi znamo da će to biti mnogo više od pukog prijateljskog duela jer ih vjerovatno čeka sudar i na Australijan openu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC