• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se novinar koji pljuje Novaka: "Sad ću da vam kažem kakav je Đoković"

Novak Đoković je impresionirao novinara Džona Verthajma kome je dao interesantan intervju.

 Novinar o Novaku Đokoviću Izvor: Youtube/ 60 Minutes/Screenshot

Novak Đoković dao je vrlo zanimljiv intervju za američku televiziju "CBS" i tom prilikom se najviše osvrnuo na priče da je "mentalna snaga dar" i da li je prijatelj sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. Poslije svega, sada se oglasio i poznati novinar Džon Verthajm koji ga je intervjuisao, ispričavši za "Sports ilustrejted" kako je uopšte tekao njihov dogovor i kakav je utisak na njega ostavio Đoković.

"Nadam se da ne rušim neko povjerenje između nas, ali ranije ove godine imao sam razgovor sa Đokovićevim timom. Oni su mislili da sam nepotrebno oštar u mom pisanju i komentarima na TV-u dok pričam o njemu. Mislio sam da su neki njegovi izbori, posebno tokom pandemije, bili nedostojni njega, posebno ako uzmemo u obzir da se etablirao kao lider. Ali, evo ludog dijela priče: Niko nije podigao ton, psovao ili upirao prstom. Niko nije rekao završili smo, neću da te slušam ili nešto slično. Objasnili smo jedni drugima šta smo imali, čuli šta imamo da kažemo, nije bilo izvinjavama, ali smo se rukovali i to je bilo to", otkrio je Verthajm koji je istakao da mu ne prija kada je "centralni dio priče".

Nakon što je pohvalio Novakov tim za sjajan način na koji su riješili ovu situaciju, dogovorio se sa njima oko intervjua za pomenutu američku emisiju i to posle US Opena, kada je inače promijenio menadžera. Tako je intervju urađen u Beogradu, između mastersa u Parizu i Torinu.

"Veći dio intervjua je urađen u kancelariji njegove fondacije. Ništa nije bilo zabranjeno...", kazao je Verthajm i dodao da Nole nije tražio ni da vidi pitanja prije intervjua, niti je tražio da vidi emisiju prije emitovanja.

"Pričali smo dva sata, slagali se i nismo se slagali, šalili i bili ozbiljni, bilo je i teniskih i neteniskih tema. Ali, nisam želio previše da se osvrćem na njegovo mišljenje o vakcini protiv korona virusa ili Australijan openu 2022. godine, ali nisam mogao ni da izbjegnem ovu temu", naglasio je Verthajm i rekao šta ga je posebno oduševilo: "Kada sam pročitao transkripti, primijetio sam da nema klišea. Nije bilo klasičnih PR rečenica. Bilo je par puta da je tražio da ponovi odgovor jer je želio da doda još nešto, ali to je bilo to."

Istakao je i da su razmišljali da li da intervjuišu još neke ličnosti iz Novakovog života, poput njegove žene Jelene, ali je odluka bila da ipak samo najbolji teniser svijeta govori. Takođe, svjestan je da će ga njegovi navijači voljeti bez obzira na sve, a oni koji ga mrze - mrziće ga.

"Imao sam Bajdena u emisiji, pa me pitaju - čemu posvećivanje pažnje teniseru. Možda bi trebalo da imaju malo više poštovanja prema možda najboljim sportistom današnjice. I veoma zanimljivom i komplikovanom ličnošću", zaključuje on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC