• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković počinje 2024. godinu nastupom za Srbiju!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković predstavljaće Srbiju na Junajted kupu u Australiji.

 novak đoković na junajted kupu u australiji  Izvor: Profimedia/Marko Dimic / Pixel Media

Novak Đoković će u Novu godinu ući "radno". Dobro znamo da ga već 27. decembra očekuje egzibicioni meč protiv Karlosa Alkaraza u Saudijskoj Arabiji, dok će potom učestvovati i na Junajted kupu u Australiji (Pert i Sidnej). U pitanju je turnir koji se igra od 29. decembra do 7. januara u vrlo zanimljivom formatu!

Đoković će zapravo predstavljati Srbiju zajedno sa Olgom Danilović, Dejanom Radanović, Natalijom Stevanović, Hamadom Međedovićem i Nikolom Ćaćićem, arivali Srbije u grupnoj fazi su Češka i Kina i protiv njih će igrati u Pertu. Igraće se muški singl, ženski singl i miks, pa će tako biti prostora da se uigravaju zanimljive kombinacije. A znamo i da će Đoković biti izuzetno motivisan, pošto je ipak Srbija u pitanju...

Interesantno, Srbija će prvi meč igrati u nedjelju 31. decembra sa Kinom (deset ujutru po vremenu u Srbiji), a izabrano je da upravo Đoković prvi predstavlja našu zemlju i to protiv Džidžen Džanga. Odmah potom u drugom singlu igraće Olga Danilović protiv Đinven Dženg, dok za sada nije poznat miks. Možda baš Novak i Olga?

Prema rasporedu, 2. januara će Srbija opet na teren protiv Češke - Vondrušova i Olga će prve na teren, pa Jirži Lehečka i Novak Đoković. Termin još nije saopšten, ali je pretpostavka da će biti sličan kao i sa Kinom.

Prolaz u četvrtfinale obezbijediće najbolji iz šest grupa, odnosno dva najbolja drugoplasirana. Polufinala i finale igraće se u Sidneju. Vidjećemo kakav će doček imati Novak Đoković u Australiji gdje je čak deset puta osvajao Australijan open, ali znamo i da je ovdje doživio neviđenu neprijatnost 2022. godine kada su ga deportovali.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC