• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković na Instagramu ostavio poruku na arapskom!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković ostavio je na svom Instagram nalogu poruku na arapskom jeziku.

 novak đoković pisao na arapskom  Izvor: DAZN/screenshot/Instagram/djokernole

Novak Đoković igrao je protiv Karlosa Alkaraza na egzibicionom meču u Saudijskoj Arabiji. Viđen je pravi spektakl, oduševili su publiku na tribinama i obojica su se zabavljali na terenu. Poslije tog duela srpski as već je stigao u Australiju i iz Perta je ostavio poruku na arapskom jeziku.

On je na svom Instagram nalogu imao zanimljivu objavu, uz nekoliko fotografija iz Arabije, kako sa meča sa Špancem, tako i od prethodnih dana kada je trenirao i uživao. "Hvala vam na toploj dobrodošlici. Jedva čekam da se ponovo vratim", napisao je Novak na društvenim mrežama i dobio veliki broj pozitivnih komentara.

Koliko su uživali na terenu moglo je da se vidi i kada je meč završen i kada je Karlos proslavio pobjedu (4:6, 6:4, 6:4). Iznio je srpski as niz pohvala na račun mladog španskog igrača.

"Impresivno je šta je sve uradio u tako mladim godinama. Ima sjajnu porodicu, njegov otac, on, svi imaju sjajne vrijednosti. Sjajno je imati ga u ovom sportu, jedan je od teniskih lidera i biće to u narednih 10-15 godina. Često ćemo ga viđati, tenis je u dobrim rukama", izgovorio je Đoković.

Nole je nedugo poslije sletanja u Pertu odradio i prvi trening, malo je osjetio podlogu pred početak Junajted kupa na kom će prvo igrati sa Olgom Danilović i predstavljaće Srbiju. U timu su još i Natalija Stevanović i Hamad Međedović. Đoković i Alkaraz će već na Australijan openu voditi bitku za prvo mjesto na ATP listi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC