• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Novak Đoković i Olga Danilović savladali Kineze na Junajted kupu
 Novak Đoković i Olga Danilović savladali Kineze na Junajted kupu

Drama, veliki pad, pa blistava pobjeda Srbije! Novak i Olga odradili posao - veliki trijumf!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Novak Đoković i Olga Danilović savladali Kineze na Junajted kupu.

 Novak Đoković i Olga Danilović savladali Kineze na Junajted kupu Izvor: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon pobjede Novaka Đokovića i poraza Olge Danilović, srpski dubl je uradio ono što je bilo neophodno - Novak i Olga savladali su kinesku kombinaciju, napravili važan korak ka četvrtfinalu Junajted kupa i na najbolji način se pripremili za Češku koja je sljedeći rival. Srbija će i u tom meču morati da pobijedi kako bi obezbijedila prvo mjesto u grupi, ali... Kada je Đoković tu, Srbija je uvijek favorit!

Sve detalje o meču miks-dubla koji su Novak i Olga igrali pročitajte u kartici "razvoj događaja".

Možda će vas zanimati

16:52

KRAJ MEČA - SRBIJA JE POBEDILA!

Bravo Novače i Olga! Dominantnom partijom u odlučujućem delu meča, kada se igralo samo do deset poena, Novak Đoković i Olga Danilović su Srbiji doneli veliki bod protiv Kineza. Ukoliko Srbija savlada i Češku u narednom meču grupne faze, naš nacionalni tim će igrati u četvrtfinalu Junajted kupa, prvog turnira 2024. godine!

16:52

Super taj-brejk!

Ovako je izgledao ključni deo meča između Srbije i Kine!

  • 0:1 - Kina osvaja poen
  • 1:1 - Srbija osvaja poen
  • 1:2 - Kina osvaja poen
  • 2:2 - Srbija osvaja poen
  • 3:2 - Srbija osvaja poen
  • 3:3 - Kina osvaja poen
  • 4:3 - Srbija osvaja poen
  • 5:3 - Srbija osvaja poen
  • 6:3 - Srbija osvaja poen
  • 7:3 - Srbija osvaja poen
  • 7:4 - Kina osvaja poen
  • 8:4 - Srbija osvaja poen
  • 9:4 - Srbija osvaja poen
  • 9:5 - Kina osvaja poen
  • 9:6 - Kina osvaja poen
  • 10:6 - Srbija osvaja poen i stiže do pobede!
16:39

IZGUBLJEN SET - 1:6!

Odlično izdanje Džang i Dženg u drugom setu protiv Novaka Đokovića i Olge Danilović, srpskom timu nisu ostavili mnogo šansi. Nerešeno je u pobedama (1:1), nerešeno je u setovima (1:1) odlučujućeg meča, pa će samo nekoliko poena trećeg seta odlučiti ko pobeđuje danas u Pertu!

16:35

Upisali smo se - 1:5!

Tek u šestom gemu drugog seta Srbija menja nulu na semaforu - dobri servisi novaka Đokovića doneli su Srbiji prvi gem u drugom delu meča, a to bi moglo da ima presudan uticaj. Ako ne na ishod drugog seta, onda možda trećeg koji se igra samo do 10 poena!

16:29

Dupli brejk - 0:4!

U ovim trenucima Srbija nema nikakvo rešenje za igru Kine! Prvo je servis izgubio Novak Đoković, zatim i Olga Danilović, a selektor Viktor Troicki mora odmah na narednoj pauzi da smiri srpski dubl. Kontrola meča polako klizi iz ruku srpskih tenisera...

16:19

Brejk... - 0:2!

Veliki pad Olge Danilović na početku drugog seta iskoristili su Kinezi - napravili su prvi brejk na meču napadima na Olgu Danilović kada je na mreži, pa sada imaju prednost.

Izvor: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

16:07

SET - 6:4!

Bilo je mnogo problema za Srbiju u finišu prvog seta, ali isplivao je na površinu surovi kvalitet Novaka Đokovića. Prevario je telom Džanga, a zatim poslao dijagonalu kojom srpski tim osvaja prvi set - još jedan i pišemo pobedu protiv Kineza!

16:01

Set na voleju... - 5:4!

Mogla je Olga Danilović da osvoji set za Srbiju, nakon što je Džang poslao laku lopticu u njenom pravcu. Ipak, Olga je smeč poslala u aut, a Novak će morati da servira za osvajanje prvog seta!

15:55

Bravo, Olga - 5:3!

Tri brejk lopte uspela je da spasi Olga Danilović, pa Srbiju sada samo gem deli od osvajanja prvog seta!

15:50

BREJK - 4:3!

Maestralan gem odigrala je Olga Danilović, a svoju protivnicu Ćinven Dženg naterala je i na duplu servis grešku u odlučujućem poenu. Srbija je prva stigla do brejka i ukoliko bi Olga osvojila gem na svoj servis - Novak i ona bi bili veoma blizu prvog seta!

15:43

Egal - 2:3!

Olga je sačuvala svoj servis, ali je zatim i kineski teniser uspeo da odbije sve napade. Spremni smo da gledamo novi gem u kojem servira Novak Đoković!

15:37

Bez brejkova - 1:2!

Prva tri gema u odlučujućem setu, a još nismo videli brejkove. Naredna na servisu je Olga Danilović i time će biti zatvoren prvi krug.

15:25

Počinjemo!

Džidžen Džang će prvi servirati u meču protiv Srbije, a tandem Đoković - Danilović pokušaće Srbiji da donese pobedu!

15:15

Kinezi mogu do četvrtfinala!

Ukoliko reprezentacija Kine pobedi u miksu, oni će odmah obezbediti plasman u četvrtfinale ovogodišnjeg izdanja Junajted kupa. Kinezi su u prvom kolu već savladali Češku (3:0), a Srbija bi u tom slučaju morala da se nada da će biti među dve najbolje drugoplasirane selekcije.

15:05

Novak dugo bez miksa!

U izjavi nakon svog meča Đoković je istakao da je pre nekoliko dana trenirao miks dubl i da je spreman da ga igra na Junajted kupu, ali... Jedno je trening, a drugo takmičarski meč! Prethodni put je Novak Đoković igrao miks dubl sa Ninom Stojanović na Olimpijskim igrama, kada su stigli do polufinala, a zatim predali meč za bronzu.

14:55

Dobar dan!

Nastavlja se prvi takmičarski dan za Srbiju na Junajted kupu - protivnik je Kina, a trenutno je 1:1 u poenima!

Novak Đoković je u prvom meču savladao Džidžena Dženga (6:3, 6:2), dok je Olga Danilović poražena od Ćinven Dženg (6:4, 6:2). Očekuje se da isti tensieri budu na terenu i kada počne meč miks dubla, u kojem Srbija traži pobedu nad Kinom!

UKRATKO

  • Novak pobedio
  • Olga izgubila
  • Dubl odlučuje!
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije