• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov osmijeh pred Australijom govori više od 1.000 riječi! Jesam li srećan što ih vidim?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković se obratio publici u Australiji po dolasku u Pert, a dobro znamo šta se desilo prije dvije godine...

 Novak Đoković srećan što je u Australiji Izvor: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

Novak Đoković pobjedom je počeo novu sezonu, iako je tehnički i dalje u "staroj godini". Nole je na startu Junajted kupa u Pertu pobjedio Džidženg Džanga (6:3, 6:2) i doveo Srbiju u vođstvo protiv Kine, a onda se s osmijehom na licu obratio svim navijačima u Australiji.

Dobro znamo da je na tom kontinentu čak deset puta osvajao Australijan open, nadamo se da će u januaru i do 11. pehara, ali isto tako znamo da je u Australiji preživio najteže trenutke karijere. Pamti se da je 2022. godine deportovan i ponižen, čak i kada je na sudu uspio da dokaže da je u pravu, pa je uvijek interesantno vidjeti taj Noletov osmijeh koji govori više od hiljadu riječi: nikada neće moći do kraja da oprosti. Čak i kada se čuju aplauzi sa tribina...

"Djeluju srećno što te vide, jesi li srećan?", upitao je Noleta poznati teniser Džim Kurijer:

"Da, apsolutno... Lijepo je opet biti u Pertu, hvala što ste došli, Nova godina je za nekoliko sati, tako da mi je drago da ste ovdje u ovolikom broju. Nadam se da Novu godinu slavimo na terenu. Ovo je jedna od najljepših arena u kojima sam bio, deset godina nisam bio u Pertu. Što se tiče Australije, znate da volim da dođem ovdje i da igram, nedostajalo mi je da budem tu i hvala vam što ste se pojavili."

Što se tiče samog meča, Novak je istakao da je malo "zarđao na početku" i da je bio van ritma u prvih pet-šest gemova, ali to je sasvim normalno jer mjesec dana nije igrao zvaničan meč: "Potrebno je neko vrijeme da motori prorade... A to kad pobijedim u dva seta prvi meč u sezoni - to je uvijek odlična vijest!", naglasio je Nole.

Trenutno je na terenu Olga Danilović, dok će srpska teniserka igrati i u paru sa Đokovićem u miks-dublu odmah poslije tog meča, što će biti veliki test - da vidimo na kakvom su nivou fizičke spreme na startu nove godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC