• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Situacija malo brine, ali nije prvi put! Đoković progovorio o povredi: Tražio sam pomoć

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković pričao je o povredi zgloba koja je zabrinula sve.

 Novak Đoković pričao o povredi zgloba Izvor: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

Novak Đoković (36) povukao se sa meča Srbije u miks dublu zbog povrede zgloba. Kada on ne može da igra za nacionalni tim, onda je stanje alarmantno, jer je i pod povredom odigrao singl, pobijedio Jiržija Lehečku i ostavio srpski tim u igri za prolaz u četvrtfinale Junajted kupa, što su kasnije uspjeli da ostvare Olga Danilović i Hamad Međedović u mješovitom dublu.

Potpuno očekivano, glavno pitanje za njega na konferenciji za medije bilo je baš o tome. "Nadam se da se stanje neće pogoršati. Osjetio sam bol na zagijavanju prije meča, tražio sam pomoć i prije i tokom i poslije meča. Nije prvi put da mi se ovako nešto dešava, znao sam i ranije da se snađem. Vjerujem da mogu da se oporavim i da budem spreman za naredni meč", rekao je Đoković.

Srbija će u srijedu igrati sa Australijom, domaćinom takmičenja, a prije toga Nole je pričao o Olgi i Hamadu. "Ponosan sam na svoje saigrače. Nervirao sam se dok sam sjedio na klupi i gledao. Njih dvoje imaju velike zasluge za prolaz, pobijedili su tandem koji nije imao šta da izgubi."

Trebalo bi prvi na teren u srijedu da izađe Novak protiv Aleksa De Minora (oko 10 ujutru po našem vremenu), a onda Olga protiv Ajle Tomljanović. Biće zanimljivo i na tribinama, gdje će biti i "navijački rat", pošto ima dosta Srba. "Situacija sa zglobom jeste malo zabrinjavajuća, ali se radujem što mogu da pomognem svojoj zemlji. Biće sjajna atmosfera sigurno", zaključio je Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC