• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zverev izgubio živce na konferenciji: "Igrao sam 4 sata i 40 minuta, a vi me to pitate"

Aleksander Zverev je poslije pobjede na Australijan openu ponov dobio pitanja o suđenju.

 Aleksander Zverev izgubio živce na konferenciji Izvor: DAVID GRAY / AFP / Profimedia

Aleksander Zverev jedva je prošao u treće kolo Australijan opena, malo je nedostajalo da izgubi od anonimusa iz Slovačke Lukasa Klajna. Uspio je da se vrati iz zaostatka u setovima i da u taj-brejku petog seta dođe do pobjede. Poslije drame i svega viđenog izgubio je živce na konfernciji za medije.

Tamo su mu novinari postavili samo jedno pitanje na engleskom jeziku. I to o predstojećem suđenju u Njemačkoj gdje će pred sudom da se brani od optužbi bivše djevojke Brende Patee da ju je tukao. Novinar ga je pitao da li će lično prisustvovati tom suđenju. "Vau. To je pitanje? Upravo sam odigrao meč od četiri sata i 40 minuta. To nije prvo pitanje koje želim da čujem, da budem iskren. Nemam ideju, to je u maju", rekao je Zverev.

Bilo je to ujedno i jedno jedino pitanje koje je dobio na engleskom na konferenciji za novinare. Što se meča tiče, Zverev je uz dosta problema dobio prvi set (7:5), a onda su naredna dva pripala Klajnu (6:3, 6:4). Četvrti set riješen je u taj brejku i tamo je Klajn vodio sa 4:3, ali je Nijemac uspio da izjednači. Uslijedio je peti, odlučujući set. Zverev je vodio sa 3:1, Slovak se vratio i uveo set u taj-brejk koji se igra do 10 osvojenih poena, bilo je 7:7, a onda je njemački igrač osvojio tri poena u nizu i uspio da završi meč.

Malo je nedostajalo da sa turnira ispadnu i Kasper Rud i Iga Švjontek. Norvžeanin je uspio poslije pet setova da dobije domaćeg igrača Maksa Pursela - 6:3, 6:7 (5:7), 3:6, 6:3, 7:6 (10:7). Što se Poljakiće tiče ona je dobila prvi set sa 6:4, drugi je izgubila sa 6:3, a onda je Danijel Kolins u trećem vodila sa 4:1 i nije uspjela da napravi senzaciju. Iga je preokrenula i dobila taj set sa 6:4.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC