• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teniske legende ne vjeruju šta se događa Đokoviću: I ko se posljednji smije?

Lindsi Devenport i Martina Navratilova govorile o sukobu Novaka Đokovića sa navijačem.

 Devenport i Navratilova podržale Đokovića Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković nije igrao sjajno u drugom kolu Australijan opena protiv Alekseja Popirina, ali je uspio da "dovrši" protivnika kada je jedan navijač bespotrebno počeo da ga nervira. Đoković je čitav meč trpio uvrede sa tribina, a onda mu je u jednom trenutku četvrtog seta prekipjelo, tako da je pozvao tog "pametnjakovića" da siđe na teren i da mu to kaže u lice. Ubrzo potom zaigrao je najbolji tenis i dobio je 3:1, da bi i na konferenciji za medije pričao šta se desilo i zašto više ne želi da trpi takve stvari na teniskom terenu.

To nije prvi put da mu se dešava, s tim da ovoga puta publika nije burno reagovala, većinski je bila na njegovoj strani, podržao ga je i Nik Kirjos, dok su o ovoj temi govorile i teniske legende Martina Navratilova i Lindsi Devenport. I one ne mogu da vjeruju da navijači ne mogu da shvate šta rade...

"Mora da je iscrpljujuće da si uvijek zlikovac. Toliko je toj publici lako da navija protiv tebe, a toliko toga si uradio. Mislim da je došao do toga da kaže da mu je to dosadilo, toliko je pobjeđivao da je to već suludo. Tako da mislim da mu to više ne smeta. U svakom meču publika bude na strani protivnika, počne da mu govori takve stvari i dosadilo mu je", rekla je bivša američka teniserka Devenport za "Tennis Channel".

"Kada mu govore takve stvari, to nije u redu. Ali kao što znate, pobjede su Novakova najbolja osveta i on to stalno uspijeva. Tako da, ko se posljednji smije?", naglasila je Navratilova koja je ovoga puta stala uz Đokovića, iako dobro znamo da mnogo puta to nije bio slučaj.

Podsjetimo, Novak Đoković će u petak od 9 časova igrati meč trećeg kola Australijan opena protiv Tomasa Martina Ečeverija iz Argentine, tenisera koji ga inače veoma poštuje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC