• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković prozvao provokatora: Ako si tako opasan, dođi! Ali nemaju hrabrosti...

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković govorio je i o provokatoru koji ga je izazivao usred meča na Australijan openu.

 Navijač provocirao Novaka Đokovića na Australijan openu  Izvor: Youtube/Australian Open TV

Jedan navijač iznervirao je Novaka Đokovića tokom meča drugog kola Australijan opena protiv Alekseja Popirina. Nije igrao dobro Đoković protiv Australijanca, mučio se posebno u drugom i trećem setu, ali u četvrtom kada je trebalo da "dovrši" protivnika jedna psovka sa tribina ga je natjerala da se "zapali" i da dođe do pobjede (3:1).

"Pametnjaković" koji je vrijeđao Đokovića mislio je da će moći tako sve do kraja, a onda je srpski teniser "eksplodirao" i pozvao je tog navijača da siđe dole na teren i da mu to kaže u lice. Naravno, nije smio, čak se i izvinjavao u tom trenutku, a Đokoviću je to dalo novu energiju i samljeo je protivnika do kraja seta, da bi potom sočno opsovao u pravcu nepristojnog navijača. Poslije meča upitan je i šta se to dogodilo između njih? Odgovorio je uz osmijeh...

"Šta mi je rekao navijač? Ne želiš da znaš. Bilo je dosta stvari koje su mi govorili. Posebno iz tog ugla i iz suprotnog, tolerisao sam veći dio meča, ali u jednom trenutku mi se smučilo. Rekao sam mu da siđe dole i da mi to kaže u lice...", kazao je Đoković i potom objasnio novinarima šta se desilo.

"Kada nekog suočite sa tim, to je druga stvar. Nije imao hrabrosti da siđe dole i to da mi kaže. Ako si tako opasan tip, dođi dole i reci mi u lice, pa da popričamo o tome. Izvinjavao se iz daljine i to je to. Da li me je to povuklo? Ko zna, bio sam nekako ravan u većem dijelu meča, tako da možda mi je to bilo potrebno da se malo promrdam i da nađem potreban intenzitet", naglasio je Nole kome je malo falilo da se "zapali" iako je igrao bolestan.

Na istoj konferenciji za medije, Novak Đoković je poslao poruku podrške slavnom srpskom košarkašu i treneru Dejanu Milojeviću koji je doživio srčani udar u SAD. Podsjetimo, Novak Đoković je slobodan u četvrtak, a u petak će igrati u trećem kolu protiv Tomasa Martina Ečeverija iz Argentine.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC