• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Milojević imao srčani udar!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Iz SAD stižu strašne vijesti da je Dejan Milojević imao srčani udar i da se nalazi u bolnici.

 Dejan Milojević imao srčani udar Izvor: MN PRESS

Čuveni srpski košarkaš i trener Dejan Milojević navodno je imao srčani udar, prenosi "Kurir". Prema njihovim informacijama njegovo stanje je sada stabilizovano i trenutno se pomoćni trener Golden Stejta nalazi u bolnici. Prema i dalje nezvaničnim informacijama, Milojević je prevezen u lokalnu kliniku u Solt Lejk Sitiju gde su srećom doktori reagovali na vrijeme i sada predstoji oporavak, ali je najvažnije da je stabilno.

Milojević (46) je nekada sjajni centar koji je karijeru počeo u Beovuku, pa je bio u FMP-u, Budućnosti, Partizanu, Valensiji, Galatasaraju, pa opet u Partizanu, dok je potom započeo trenersku karijeru. To je bilo na klupi Mege koju je vodio od 2012. do 2020. godine, da bi potom preuzeo Budućnost u kojoj se kratko zadržao.

Trener koji je "napravio" Nikolu Jokića je potom dobio šansu u NBA ligi gdje je postao trener Golden Stejta, pa je pomagajući Stivu Keru došao do šampionskog prstena 2022. godine. Njegova uloga u stručnom štabu je veoma važna, a posebno je zadužen da radi sa centrima koji i te kako imaju šta da nauče od nekada fantastičnog košarkaša. Takođe, omiljen je u klubu i zbog svog vedrog karaktera i pristupačnosti.

Klub se u međuvremenu nije oglašavao o stanju srpskog trenera, ali svi se nadamo da će sa Dejanom Milojevićem sve biti u redu i da će prevazići težak trenutak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC