• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spreman sam za rat sa Kecmanovićem! Alkaraz "pecnuo" Srbina u Melburnu: Da završim posao za tri seta

Karlos Alkaraz pričao je o Miomiru Kecmanoviću pred meč osmine finala Australijan opena.

 Karlos Alkaraz o Kecmanoviću Izvor: Debby Wong / Zuma Press / Profimedia

Miomir Kecmanović probaće da napravi senzaciju i da zaustavi Karlosa Alkaraza u osmini finala Australijan opena. Srpski teniser imao je dramatičan meč protiv Tomija Pola, spasavao je meč lopte, dok je u isto vrijeme španski igrač rutinski završio posao, pošto je poslije dva dobijena seta (6:1, 6:1) Junčeng Šang predao meč zbog povrede početkom trećeg seta.

Srbin i Španac igraju u ponedjeljak, a Karlos pamti njihov jedini dosadašnji susret iz Majamija kada je meč završio poslije tri seta i dobijenog taj-brejka u odlučujućem setu.

"Niko ne želi da prođe dalje na ovakav način, ali to je grend slem, dešavaju se ovakvi mečevi i pomaže kada manje vremena provedeš na terenu, znači za oporavak. Znam da je Kecmanović imao dva meča od pet setova, tako da će to da znači za mene. Sjećam se tog meča u Majamiju, igrao je nevjerovatno, kao i ja. Očekujem da će biti isti rat na terenu", rekao je Alkaraz na konferenciji za medije.

On ne krije da bi volio da pobijedi Mišu u tri seta.

"Kecmanović je dobio neke sjajne igrače na turniru i moram da budem spreman na rat ponovo. Nadam se da ću uspjeti da završim u tri seta, ali to niko ne zna. Daću sve od sebe, želim da prođem dalje, vidjećemo šta će biti."

Osvrnuo se zatim i na meč protiv kineskog predstavnika koji nije uspio da završi.

"Od početka meča sam vidio da nije na svom nivou, da ne može da prikaže svoj najbolji tenis. Probao sam da ne dozvolim da to utiče na mene i da igram svoj tenis što se i dogodilo. Volio bih da je mogao da igra bolje. Savjet za njega? Samo da ne žuri, neka ide na preglede kod ljekara i neka sluša šta mu kažu. Neka ne žuri sa povratkom na teren, to je najvažnije", zaključio je Alkaraz.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC