• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Precrtali Đokovića, krunisali Alkaraza - šta ćemo sada? Ove riječi će proganjati Španca još dugo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije još jednog neuspjeha Španca na grend slemu, neizbježno je sjetiti se poruke njegovog sponzora.

 Karlos Alkaraz ispao sa Australijan opena Izvor: STRINGER / AFP / Profimedia

U trenutku u kojem je Karlos Alkarazispao u četvrtfinalu Australijan opena protiv Aleksandra Saše Zvereva, postalo je jasno da Španac neće biti prvi ni poslije Melburna, jer će prvi na ATP listi ostati Novak Đoković. Isto tako, nakon što nije stigao ni među četiri najbolja u Melburnu, ipak se nazire odgovor na tvrdnju kompanije "Najki", njegovog sponzora, da je "pred nama Alkarazova era".

"U godini u kojoj godine nisu bitne i u kojoj se nevjerovatni udarci serviraju sa osmijehom. Čestitamo Karlosu Alkarazu, najmlađem 'Broju jedan' na svijetu. Tvoje vrijeme je tek počelo", pisalo je u toj objavi kompanije koja stoji iza Španca.

Objavljena je ta reklama poslije Vimbldona, jedinog grend slema koji prošle sezone nije osvojio Novak Đoković. Srbin je nakon toga savladao Španca u Sinsinatiju, potom je i na US openu osvojio trofej, a potom je osvojio i Završni masters u Torinu, pobjedom protiv Janika Sinera.

Na grend slemu u Melburnu, Novak je stigao u polufinale, kao i njegov protivnik Janik Siner, kao i Danil Medvedev i Aleksander Saša Zverev. Alkaraz tu još nije i sigurno je da će u jednom trenutku stići. Međutim, njegova era djeluje da ipak nije počela. I da se tenis još igra u eri jednog drugog tenisera. Preziva se na "Ić".

Dok Karlos Alkaraz bude putovao kući u Španiju, u četvrtak će se Novak Đoković spremati za meč protiv Janika Sinera koji će biti odigran u petak. Istog dana, drugog finalistu daće meč Aleksander Zverev - Danil Medvedev.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC